És una realitat: el passat sempre torna. Si, no que li ho diguin a un conegut col·laborador del programa El Hormiguero, presentat per Pablo Motos. I és que per a sorpresa dels seus seguidors ha recuperat una fotografia de quan era jove, molt abans de debutar a la televisió, mostrant la increïble professió que tenia en aquell temps. Com era d'esperar, els comentaris no han cessat.

Pablo Motos, Antena 3

Pablo Motos, Antena 3

Parlem de l'humorista, actor i presentador, Sergio Fernández Meléndez, conegut amb el nom artístic d'El Monaguillo. El col·laborador d'Antena 3 ha tirat de rodet amb una fotografia que té molts anys. "De quan em buscava la vida a Londres", escriu en el seu compte de Twitter. Una publicació que ha acompanyat d'una fotografia on apareix, atenció perquè és fort, fent de model a la ciutat de Newcastle, ubicada a la regió Nord-Est d'Anglaterra. Aquí la prova:

"Normal que passessis gana", Amb aquestes pintes prefereixo no saber com pagaves el lloguer" o "Jo soc cani, cani, cani, cani" són alguns dels missatges que li han fet arribar. I és que El Monaguillo llueix una imatge molt diferent a la que ens té acostumats. En aquell temps, entre altres coses, presumia d'una important mata de cabell. Una professió com a model que també va alternar amb la de mag i figurant per al món del cinema. Tot sigui per poder arribar a fi de mes.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat