Operación Triunfo (La 1) és oficialment un fenomen de masses. El retorn del popular programa de televisió ha triomfat no només a televisió, on setmana rere setmana incrementa el seu percentatge d’audiència, sinó a les xarxes socials. El canal 24 hores de Youtube cada vegada té més adeptes i Twitter treu fum amb cada detall que passa dins de l’Acadèmia.

Per aquest motiu, la revista satírica El Jueves ha dedicat la portada d’aquesta setmana als concursants del talent show... i a Mariano Rajoy. A la imatge es pot veure com el president del govern espanyol abraça tots els triunfitos mentre els hi agraeix desviar l’atenció d’altres operacions relacionades amb la corrupció del Partit Popular.

Com és habitual en totes les caricatures, el dibuix remarca els trets físics més característics de cada un dels concursants. Un fet que no ha agradat gens als seguidors d’Operación Triunfo que han criticat durament aquesta portada.

Un dels comentaris més repetits és sobre com es caricaturitza Nerea. La jove catalana, que és la benjamina de l’edició d’enguany i ha estat la darrera expulsada del programa, va explicar dins de l’Acadèmia que durant la seva infància havia patit episodis de bullying per les seves dents.    

 Alguns lectors de la revista han sortit en defensa de la publicació:

Ha anat massa lluny El Jueves amb la portada o els seguidors del reality tenen la pell massa fina?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat