Aquest dilluns al vespre, com cada setmana, els espectadors de TV3 que som fans d'El Foraster estàvem palplantats, a quarts d'onze de la nit, davant el televisor. Capítol especial, La sort del Foraster, amb alguns dels millors moments, dels més divertits, dels més commovedors del Quim Masferrer durant aquest trimestre, quan ha anat voltant amunt i avall per tot Catalunya. Com el mateix programa diu, "Diuen que la sort cal sortir a buscar-la i El Foraster ha tornat a sortir a buscar la sort arreu del país, per descobrir noves històries de la seva gent i, malgrat la pandèmia, sentir-la més a prop que mai":

"La sort del Foraster sempre sou la seva gent. Aquesta nit, a les 22:45 h, deixeu-nos que la compartim amb vosaltres amb els millors moments que ens heu regalat enguany". I efectivament, el programa d'aquest dilluns a la nit va fer un repàs d'algunes trobades i alguns veïns entranyables que ha anat coneixent darrerament. En Quim Masferrer ha estat aquestes setmanes a Miralcamp (Pla d'Urgell), Sant Martí Vell (Gironès), Tivissa (Ribera d'Ebre), Sant Ramon (Segarra), El Montmell (Baix Penedès), La Coma i la Pedra (Solsonès), Sant Llorenç de la Muga (Alt Empordà), Paüls (Baix Ebre) i Mura (Bages). 9 racons preciosos de Catalunya. 9 indrets plens d'històries humanes que ens han tocat la fibra.

el foraster

'El Foraster' / TV3

Però ara, en Quim ha fet caure la llagrimeta als seus seguidors, però no pel que ha conegut en algun poble, sinó pel que ha comunicat als milers de fans del programa: s'ha acabat El Foraster durant una temporada, esperem que curta. De moment, punt i final a la temporada: "Som-hi. L'últim de la temporada. Tinc molta sort de poder fer aquest programa però la veritable sort és que els nostres pobles estan plens de BONA GENT.  Moltes gràciessssssss!!!"... No per esperat ha fet menys pena.

La confirmació que durant unes setmanes i mesos no hi haurà ració setmanal els dilluns del vespre d'El Foraster ha estat un cop difícil de digerir pels espectadors, que així ho han fet saber, començant pels desitjos del mateix programa...:

Els trobarem molt a faltar. Que es faci curta l'espera i en Quim torni ben aviat a trobar-se amb la bona gent de Catalunya.