Dulceida està vivint el seu moment més dolç. La pionera del gremi d'influencers, anunciava el seu primer embaràs un any més tard de la seva reconciliació amb Alba Paúl. La parella d'instagramers es reconciliaven a principis del 2023, fent reviure a tots els fanàtics, la il·lusió pel seu amor. Aida Domènech arrencava l'any 2009, sense saber-ho, el seu Dulce imperi, obrint-se un blog que la faria saltar a la fama fins a convertir-se en una de les celebrities més conegudes del país. Començava ensenyant-nos els seus looks, després s'obria de bat a bat explicant la seva orientació sexual en un famós vídeo de Youtube, es marcava la Dulceboda del segle, i ara, la veiem convertir-se en mare. Els seus 3,4 milions de seguidors són part de la seva família, ella ens ho relata tot, inclús el dilema més important de la seva dolça espera: quin nom tindrà el bebè?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Des del minut u que van anunciar la notícia, tothom estava expectant per si la criatura era un nen o una nena, i bé, amb molta polèmica pel mig, la influencer catalana va continuar la moda de marcar-se un gender reveal on va anunciar, en català, que el nadó era una nena. Les dues mares no van poder evitar saltar i xisclar d'alegria en saber la notícia, i és que, siguem sincers, no ens imaginàvem a cap de les dues criant a un machirulo heterosexual. Actualment, Aida ja està de 19 setmanes, però aquesta espera està sent més llarga que l'habitual, ja que, uns dies més tard d'anunciar el sexe, Alba Paúl fitxava pel concurs de Pekin Express amb el seu cunyat, una aventura televisiva que la faria estar fora de casa i totalment desconnectada de la seva dona i la criatura per uns mesos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Però, sens dubte, un cop ja sabem que la criatura serà una nena, tothom es pregunta pel nom del bebè. Durant les diverses aparicions televisives de la influencer, ja ens ha deixat anar algunes pistes importants que avançarien el nom: totes dues volen que comenci per la lletra A, com els seus respectius noms, i no, encara no han escollit cap nom oficial, estan barallant entre dues opcions que no paren de menjar-li el cap. Així mateix ho ha confessat al seu propi perfil la protagonista de la història, quan li preguntaven, quan revelarien el nom de la criatura: "Cuando lo sepamos que no sé cuando pasará eso porque cada vez estoy más indecisa con los dos ue nos gustan. Un día me gusta más uno y digo vale ya está y al día siguiente al revés..." 

Dulceida nom del bebé /  INSTAGRAM
Dulceida, parla sobre el nom del seu bebè / Instagram
Dulceida embarás /  Instgram
Dulceida respon preguntes sobre l'embaràs / Instagram

Les xarxes s'incendien cada vegada que la influencer parla sobre el tema, i les especulacions estan damunt la taula. A més, tot a punta a què voldran continuar amb el català igual que els seus dos noms i tal com ho van mostrar al gender reveal. Per tant, alguns dels noms que es podrien barallar en aquest dilema són Alèxia, Adriana, Àlex, Aria... El que sí que tenen clar és que Paúl serà el cognom que anirà primer, ja que l'Alba té tot de germanes i el seu cognom té més possibilitats que es perdi en el pas de les generacions. Però res, de moment, no hi ha forma d'estirar-li la llengua i faci una enquesta per deixar-ho en mans dels seguidors. De moment, continuem expectants per conèixer el nom de la criatura, però sembla que tot va vent en popa, comença el compte enrere d'un llarg estiu per conèixer a la dulcebaby, ara per ara, sense cap nom.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!