Jordi Martín és un paparazzi que està en tots els merders mediàtics. És d'aquells que ens agrada, que ens aporta informació valuosa. L'última d'elles és ni més ni menys que sobre una famosa influencer catalana, Aida Doménech. Més coneguda com a Dulceida, la badalonina ha estat caçada al costat d'Alba Paul. I és que la dissenyadora i la seva ex s'estarien donant una segona oportunitat després de la seva ruptura.

Les imatges de Jordi Martín -ex de Núria Escuin- parlen per si soles: capten a Alba i Aida afectuoses, tendres i múrries. No hi ha dubte: tornen a estar de rotllo. A més, el paparazzi ha estat entrevista a 'Socialité' i ha donat tot luxe de detalls del que ha vist amb els seus propis ulls. Revelador: "Era evident que hi havia 'tonteig', estaven tot el temps tocant-se el cap, tenint mostres d'afecte, preocupant-se l'una per l'altra (...) Allà hi ha alguna cosa més que una amistat, a gairebé totes les fotos hi són les dues juntes i quan van baixar del vaixell se'n van anar soles". Zero dubtes.

Dulceida i Alba Paul Socialité
Dulceida i Alba Paul Socialité

"Volen gaudir del que està passant. No volen córrer. Està clar que han tornat, però volen anar a poc a poc", narrava Martín en el programa estrella dels migdies dominicals. Unes instantànies que han estat preses a la Costa Brava, lloc en el qual la parella s'ho passa pipa juntament amb diversos amics. Unes informacions que contrasten totalment amb les que especulaven sobre una possible relació entre Nagore Robles -la qual està vivint el seu primer estiu com a soltera- i la mateixa Dulceida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)

Nagore desmenteix els rumors

La rumorologia és un clàssic al món rosa, i més quan hi ha una bona amistat entre dos personatges molt coneguts. És el cas, com diem, de Nagore Robles i Dulceida. L'ex de Sandra Barneda ja ha deixat clar que, encara que han fet molts plans juntes, ni l'una ni l'altra no senten més que amistat. "Això genera molta morbositat i interès. Però sento decebre-us: haureu de buscar-vos una altra novel·la aquest any", apuntava la col·laboradora de Telecinco. Doncs ja la tenim: el comeback Dulceida-Alba Paul. Capítol 2.