Les xarxes socials han permès donar visibilitat a moltes coses que passaven per desapercebudes en un passat no massa llunyà. Qualsevol persona pot compartir amb molta facilitat reflexions i imatges que fan la volta al món. I això és el que està fent un dels actors d'una de les sèries estrelles de Telecinco, Sergio Peris-Mencheta (48). Fa deu setmanes que l'actor del culebrot juvenil Al salir de clase va compartir amb els més de 60 mil seguidors que acumula a Instagram que pateix càncer i ell ha decidit explicar el seu dia a dia a través de vídeos, imatges i breus reflexions. La preocupació pel seu estat de salut continua molt accentuada, sobretot entre tots els familiars i amics que no es separen de l'actor. Sergio Peris-Mencheta ha publicat una nova imatge aprofitant per actualitzar el seu estat de salut, on se'l pot veure afectat físicament pel tractament al qual s'ha de sotmetre.

Si Sergio Peris-Mencheta ha demostrat alguna cosa al llarg de les últimes deu setmanes a través de xarxes socials és la gran fortalesa mental que té per afrontar la leucèmia a què ha de fer front tal com ho està fent. No es pot jutjar mai com una persona encara el dur procés de curació d'un càncer, però sí que es pot elogiar a aquells qui decideixen fer-ho amb molta valentia. En una publicació anterior a l'última, l'actor va fer saber als seus seguidors que: "Por razones laborales llevo más de 8 años viviendo a caballo entre Madrid y Los Ángeles. En caso de haberme encontrado en España sin duda me habría puesto en manos de la Sanidad Pública española." Des que va ser diagnosticat amb el càncer, Sergio Peris-Mencheta ha utilitzat una frase en les diferents publicacions que es referien al tractament que segueix: "paso a paso". També ha volgut ensenyar que no ha parat de treballar al complet des de la distància en els projectes on es troba implicat.

Captura de pantalla 2024 04 03 155054
Sergio Peris-Mencheta - Instagram 

En l'última publicació de l'actor a Instagram se'l pot veure des d'una perspectiva inferior, vestit amb una jaqueta llarga fosca amb caputxa i amb certa cara de preocupació i cansament. Per acompanyar la publicació, Sergio Peris-Mencheta ha escrit un comentari on explica que: Hoy empiezo el tercer ciclo. Con más ánimo del que podía imaginar a estas alturas.Y vislumbrando asomar en el horizonte el último repecho que es el trasplante." La fotografia feta per l'actriu i parella, Marta Solaz (48) demostra com els qui més estima no s'han separat ni un moment d'ell. Això ha fet que també vulgui dedicar unes paraules a tots ells: "Agradecido al equipo médico que me cuida en @cityofhope a mi familia y amigos por sostenerme, a @antonio090574 que me asesora en la distancia desde el minuto 1, a mi @barcopirataorg por permitirme la pasión, y a todos vuestros mensajes que son pura ⛽️."

Marta Solaz també és una de les actrius que va participar en la sèrie que els va portar a la fama, Al salir de clase. A través del seu perfil d'Instagram ha publicat recentment imatges que denoten esperança en una ràpida recuperació de qui és el pare dels seus fills. En una d'elles se'ls pot veure a ambdós sobre un escenari amb unes cares de felicitat màxima. L'actriu va acompanyar la publicació del següent comentari: "Pronto volveremos a hacer A Voz en cuello, Sergio". Sergio Peris-Mencheta està donant una lliçó de vida a tots els seguidors amb qui comparteix la desafortunada situació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Solaz (@marta_solaz)

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!