Una de les notícies que ha aixecat més polseguera en les últimes hores ha estat l'empresonament preventiu sense fiança de Dani Alves. L'exjugador del FC Barcelona ha estat acusat d'agressió sexual, i actualment es troba reclòs a la presó de Brians 2, on ha estat enviat aquest dilluns a primera hora, per "seguretat".

Alves va decidir aquest divendres anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Travessera de les Corts a Barcelona. Va pensar que mostrar bona voluntat li donaria punts davant de la justícia. Tanmateix, el brasiler va ser traslladat des dels dominis de la policia catalana en un cotxe policial fins a la Ciutat de la Justícia, ja detingut. I allà va fer la declaració davant de la jutgessa que hauria acabat amb el seu empresonament. I és que pel que sembla no va aconseguir convèncer ningú amb les seves declaracions, amb moltes contradiccions.

Publiquen la declaració de la víctima de Dani Alves

Qui sí que ho hauria fet ha estat la jove de 23 anys que presumptament hauria patit la violació. Diversos mitjans recullen part del testimoni que la dona va fer en la denúncia i també, amb els mateixos termes, davant de la jutgessa que porta el cas.

La jove va declarar que el passat 30 de desembre va anar a la discoteca juntament amb unes amigues. Allà van ser convidades a pujar a la zona VIP per un grup de nois mexicans. I que una vegada allà un cambrer les va convidar a asseure's a la taula de Dani Alves i un acompanyant. Elles es van negar en un inici, però "el client va insistir i el cambrer va remarcar que es tractava d'un 'amic'".

Dani Alves instagram

Dani Alves / Instagram

Finalment, les noies van acceptar asseure's amb els qui les van convidar. I després d'una estona xerrant, Alves "va començar de seguida a fer el tonto amb les tres, enganxant-s'hi molt i tocant-les". A més, en diverses ocasions, "li va agafar amb força la mà i Alves i la va posar al seu penis", mentre ella ho intentava evitar. Més tard el brasiler li va assenyalar una porta i la "va comminar a seguir-lo i entrar".

La jove explica què va passar als lavabos de Sutton

Una vegada van estar més enllà de la porta "Alves la va obligar a asseure's a sobre d'ell, la va tirar a terra, la va obligar a fer-li una fel·lació a què ella es va resistir activament, la va bufetejar, la va aixecar del terra i la va penetrar fins a ejacular", relata la denúncia de la jove agredida sexualment per Alves davant dels Mossos d'Esquadra.

Després de la desagradable escena, Alves va abandonar el local mentre ella va ser traslladada a l'Hospital Clínic de Barcelona, on se li va practicar un examen per buscar restes biològiques. I finalment, dos dies després dels fets, la víctima va anar a posar una denúncia als Mossos d'Esquadra, a qui va lliurar un informe mèdic i la roba que portava aquell dia.

Les proves que van fer els Mossos a la roba de la jove, seran claus. La família de Dani Alves ja ha iniciat el procediment per canviar d'advocat, i així també canviar d'estratègia de defensa. Si en un primer moment el futbolista va assegurar que no coneixia la noia, ara s'ha vist obligat a canviar i assegurar que les relacions sexuals van ser "consentides".