Hi ha vegades que s'ajunten en una mateixa taula comensals que mai haguessis imaginat que podrien compartir àpat. Quants de vostès, sinó, haurien posat a la mateixa taula l'expresident del govern espanyol, José María Aznar, amb la princesa britànica Beatriu de York, filla del príncep Andrés. I si a més, aquesta cita ha tingut lloc a Pakistan, encara es fa més estrany. Explica Vanity Fair que dissabte va tenir lloc un tiberi molt peculiar a Islamabad a la residència del primer ministre Imran Khan. Al voltant d'una taula del jardí, Khan va reunir, mentre picaven alguna cosa, diferents empresaris i asseguts cara a cara, Aznar i la neta de la reina Elisabet II, separats per uns sucs de taronja i unes pastetes.

Què ha provocat aquesta reunió tan impensable? Podria ser que tots dos participen a la mateixa empresa, Afiniti, una companyia de software de la qual ella és la vicepresidenta mentre que José María Aznar és conseller i el fill d'aquest, Alonso, s'encarrega de la direcció a Espanya.

beatriz

@sarahferguson15

Sembla ser, però, que podria tractar-se d'una trobada enfocada a les inversions del turisme perquè no es parli tant de l'alt grau de violència masclista i els assassinats que es produeixen al país. En la reunió també hi era el ministre d'Economia italià, Signore Rigoni.