Al món dels actors hi ha tota mena de noms, estimats i odiats per igual, però pocs de tan curiosos com el de Johnny Depp, conegut per papers com el de Willy Wonka a "Charlie i la Fábrica de Chocolate" (2005) o Eduardo Manostijeras. Encara així, sens dubte el seu rol més conegut i estimat se l'emporta el capità Jack Sparrow, estrella de la saga de pel·lícules "Piratas del Caribe". Johnny Depp ha passat per moltes etapes en la seva carrera, però els últims anys sens dubte van ser turbulents per a l'actor, que va passar de ser un dels "afortunats" que va treballar sota la mà de Disney a un abusador que maltractava la seva exesposa, Amber Heard. O això va ser el que aquesta última va voler fer creure al món durant el temps que va durar el seu judici.

Alguns encara tenen esperança de veure Johnny Depp tornar com Jack Sparrow

Malgrat que Johnny Depp es va guanyar la simpatia dels fans i el seu nom va ser netejat de moltes coses que se li atribuïen de part d'Amber Heard i no eren certes, no hi ha gaire a fer respecte a la seva carrera. Molts noms li van donar l'esquena per tot el que se li va acusar, i una de les primeres empreses en fer-ho va ser Disney, que mai no li ha tremolat el pols per tallar de la seva nòmina qualsevol nom que pugui enterbolir la seva imatge comercial. Si bé moltes coses han canviat gràcies a la revitalitzada imatge de Johnny Depp, encara que Disney decideixi tornar a contractar-lo, encara queda en mans de Depp la decisió d'acceptar tornar a un paper com el de Jack Sparrow.

Malgrat tot això, hi ha persones que no es rendeixen en veure la tornada de Johnny Depp com Jack Sparrow, i és que el productor Jerry Bruckheimer ha insistit a tornar a fer una cinta de Piratas del Caribe. Un personatge inherent a Johnny Depp que el públic no acceptaria veure interpretat per algú més. Malgrat que ja està anunciat un reboot de la franquícia que alteraria totalment la història i els seus personatges, el productor insisteix amb la tornada de l'intèrpret.

Johnny Depp no vol saber res de Hollywood

No hi ha dubte alguna en què molts dels seguidors de Depp i de Pirates de Carib estimarien veure la tornada del capità Jack Sparrow una vegada més, i malgrat que el productor afirma haver estat en converses amb Johnny Depp, aquest últim ha afirmat que ha deixat Hollywood per mai tornar. Els seus últims treballs coneguts s'han allunyat completament del cinema nord-americà i de gran pressupost que li va veure créixer, així que el veure de nou Jack Sparrow o no depèn completament d'ell. Si ens confiem únicament en les seves declaracions fins ara, el panorama es veu bastant difícil.