El fill de Kiko Matamoros està orgullós del seu cos. Diego Matamoros puja habitualment moltes fotos seves al seu compte d'Instagram i en nombroses ocasions se l'ha vist en actitud autocomplaent, com aquells homes que al gimnàs no paren de mirar-se al mirall. Sovint veiem imatges seves lluint six-pack, músculs o directament ensenyant el cul, com quan se'n va anar a Bali amb la seva dona i va voler fer un salt del tigre a una piscina amb l'urpa ben afilada.

diego matamoros4

@diegomatflo

diego matamoros3

@diegomatflo

diego matamoros2

@diegomatflo

Matamoros ha decidit prendre's uns dies de descans a Eivissa després de les últimes clatellades que s'ha dedicat amb l'ex del seu pare, Makoke, que a Viva la vida li va dedicar un "Me da asco, es un sinvergüenza". Ell va respondre que "No me sorprende porque sé cómo es ella. Una persona que no ha cogido un libro habría que definirle lo que es una palabra sin vergüenza. Según la RAE, un sinvergüenza es un inmoral. Te puedo definir lo que es un inmoral, el que se mete en una familia, separa a los hijos del padre, malmete al padre contra los hijos… Y al final pone los cuernos a su pareja, te podría contar muchas cosas de estas. Incluso una persona quefactura dinero que no es suyo a través de su empresa. Entonces estamos hablando de un inmoral". 

makoke instagram

@makoke

El fill del col·laborador de Sálvame ha demostrat amb escreix que pa chulo, chulo, mi pirulo, i no s'acovardeix ni davant Makoke ni davant la presència expansiva del seu pare. Se les han tingut durament en públic i en privat, però els dos continuen demostrant que són els més fatxendes del barri.

diego matamoros6

@diegomatflo

 Matamoros ha decidit prendre's un descans aprofitant que la seva parella, Estela Grande, tenia una desfilada aquest cap de setmana a les illes en un esdeveniment organitzat per Calcedonia. "No todo va a ser disfrute en jacuzzi y fiesta, ¡esta isla tiene mucho pero que mucho más!", escrivia ell mateix. Però a jutjar per la nova foto que ha penjat, torna a posar el focus en el seu cos despullat. Una imatge on torna a ensenyar el cul amb mirada seductora, amb un missatge a la natja només apte per persones amb bona vista.

diego matamoros cul

@diegomatflo

Els seus fans li diuen que el seu cul ja està molt vist, i que renovi les fotos reptadores. Veurem si els hi fa cas o no.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat