Tamara Falcó i Íñigo Onieva complien el passat 8 de juliol el seu primer aniversari de casats. La filla de la Preysler no va parar de lluitar per la seva relació fins a la boda, on va poder viure com el seu xicot jurava davant de la paraula de Déu que l'estimaria pel bé i pel mal, en la riquesa, en la pobresa, en la salut i en la malaltia, per estimar-la i cuidar-la fins que la mort els separés. Íñigo Onieva no podia tirar enrere, havia jurat de per vida que no repetiria la deslleialtat que va escandalitzar a tot el món de la premsa rosa un any enrere. Tamara i Íñigo quedaven units per sempre més, una unió que maleeix molta gent que estima a la marquesa.

Família i entorn de Tamara asseguren felicitat i amor per la parella. De fet, la revista SEMANA publica en exclusiva tots els detalls de la seva escapada a París per celebrar el primer any com a marit i muller, un viatge que hauria organitzat el marit per sorprendre a la núvia, després de gairebé ni haver manifestat el seu amor per la xarxa. Bé, està clar que no és un pas indispensable, ni importantíssim en una parella, però en llegir les paraules de Tamara Falcó i veure el recull d'imatges, tothom s'esperava una publicació que anés més enllà del comentari que li va dedicar: "Love you mi amor! Ha pasado volando! Por muchos años más, no, por todos nuestros años juntos" a part d'aquest comentari, també publicava tres cors a via stories i apa. A EN Blau ja notem qui realment està o no enamorada, i les amigues més íntimes de la marquesa donen la raó a la nostra tesi. Atents.

Testimoni Tamara Falcó  / Antena 3
Testimoni de Tamara Falcó / Antena 3

El programa d'Antena 3 parlava en exclusiva amb diverses persones íntimes  del seu cercle i ho feia en nom de la colla pessigolla de Tamara. El testimoni que parlava en directe narrava al detall l'amargura que estarien vivint arran d'aquesta relació tempestuosa. Tamara ja quasi no hi té relació: "Tamara, se ha ido separando de sus amigas, y dejando llevar y siguen sin fiarse de Íñigo. Siguen deseando que sea feliz, eso está claro, pero lo que no está claro es que lo sea, por más que suban fotitos a Instagram, que si cenas, viajes, en fin ... la verdad que ella no es feliz. Muchas de sus amigas que rezaron para que Tamara perdonara a Íñigo cuando le fue infiel, están desando otra vez para que Íñigo vuelva a hacerlo y no cumplan su segundo aniversario" 

Cap dels senyals que li enviava l'univers fou suficient per parar la boda, ni el drama per quedar-se sense vestit, ni el cura quan quasi cala foc durant la cerimònia, Tamara Falcó volia un conte de fades i ara les seves amigues es maleeixen per haver-li donat el seu suport. Entre l'entorn més íntim de la cantant, el testimoni no dona massa pistes sobre les amigues en concret que tenen aquesta opinió, però a grans trets la seva colla pessigolla es resumia amb: les germanes Casilda i Ana Finat, Verónica Godoy i Andrea Gómez-Acebo Finat. Entre elles hi podria haver la hater més profunda d'Íñigo Onieva: "Muchas de sus amigas no le pueden ni ver, es un egoísta, no le pueden ni ver, ojalá meta la pata para que lo dejen porque una segunda vez no lo piensa perdonar"  Ups.

El futur matrimonial de Tamara Falcó està clar, i no ho dèiem nosaltres, ho diuen les mateixes amigues. La marquesa és d'aquelles amigues que per molts consells que els hi donis, mai poden deixar a l'ex.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!