Els Grimaldi són els hereus del Principat de Mònaco, un paradís fiscal en un racó de la Costa Blava francesa passat Marsella i Niça. Mònaco es caracteritza per tres coses: casinos, bancs i una família reial fake, low cost. No són reis, no tenen Corona, són una mena de ducat, una cooperativa de bancs, un principat menor, sobirà i al capdavant del qual hi ha el fill mitjà de Rainier i Grace: Albert. L'herència li corresponia a la filla gran, Carolina, que als 65 anys està en plena forma, però la successió discrimina a les dones i passa al segon fill que és un home de 64 anys i molt menys royal que Carolina i Estefania. Albert és príncep i Carolina, per compensar, es va casar amb un príncep, Ernest de Hannover. I com tots els anteriors, el príncep li va sortir "rana", fatal. Així eren feliços i així és ara:

ERNEST DE HANNOVER AMB CAROLINA 1998:

Carolina y Ernesto de Hannover 1998 GTRES
Carolina i Ernest de Hannover 1998 GTRES

ERNEST DE HANNOVER AVUI:

Ernesto de Hannover en Madrid
Ernest de Hannover en Madrid

Ernest apareix ara a punt de fer 69 anys més prim, amb la cara vermella com a resultat de la ingesta d'alcohol. Mítica va ser la seva presència/absència a la boda reial espanyola. Ernest es va quedar a l'hotel de ressaca i va deixar sola Carolina perquè la nit anterior havia sortit de festa per Madrid. Un peça. Carolina l'ha deixat. Viuen separats, ell entre Àustria i Madrid, i no s'han divorciat mai. Diuen que perquè així Carolina gaudeix de millor status de royal, és Altesa Reial com a dona del príncep Ernest, i no Altesa sereníssima que és el que li correspon com a germana del príncep Albert. Ernest era infidel d'entrada, amb Carolina. Li va fer el salt a la seva aleshores esposa, una amiga de Carolina, per allitar-se amb la Grimaldi. Es van casar l'any 1999 quan Carolina es va quedar embarassada. Ell es va haver de convertir al catolicisme. Tenen una filla, Alexandra de Hannover. Ernest ara és així:

Ernest de Hannover en Madrid GTRES
Ernest de Hannover a Madrid GTRES

Mocador de seda a la butxaca de l'americana, bastó, camisa oberta fins el tercer botó, pit a l'aire, cara de guiri i evidències que li segueix donant al mam. Què hi va veure Carolina? Segons sembla, els 200 milions d'euros que acumula de fortuna familiar. Per això no s'han divorciat. Si queda vídua, hereta. Només cal asseure's a esperar. Carolina als 65 està molt millor que ell:

Carolina Mónaco Día GTRES
Carolina Mónaco GTRES

Ernest de Hannover visita sovint Madrid des que es va descobrir que mantenia relacions amb Claudia Stilianópoulos, filla de la difunta Pitita Ridruejo, pintora de professió. Sembla que el príncep alemany busca pis, en comptes d'allotjar-se en hotels de cinc estrelles. I poder beure's el Manzanares.

Per què no es divorcia de Carolina?

La salut fràgil d'Ernest de Hannover, baralles amb la filla de Pitita al mig d'una terrassa, la conducta erràtica fa que Carolina tingui totes les de guanyar. Segons les lleis austríaques on té la residència legal l'encara marit de Carolina, si el seu estat de salut és greu com el d'Ernest, no és responsable dels seus actes i per tant ell no pot sol·licitar el divorci. Per això cal el consentiment de Carolina, el de la justícia austríaca i l'aprovació d'un consell familiar que integra el fill d'Ernest. Tot sembla iniciar que Carolina esperarà que la llei natural faci el seu camí. Vídua i rica.