El català David Valldeperas fa molts anys que viu i treballa a Madrid. El director de Sálvame i presentador durant una temporada d'Aquí hay madroño a Telemadrid, és un enamorat de la ciutat que l'ha acollit. I no només de la ciutat.

valldeperas salvame

David Valldeperas / Telecinco

valldeperas foto

David Valldeperas / @davidvallde

Sentimentalment, el mes de setembre passat partia peres amb el seu nòvio durant anys, l'artista valencià Xoan Viqueira. Segons revelava Lecturas Valldeperas, de 47 anys, el va deixar perquè no compartia el desig del periodista de ser pare d'una criatura: "A principios de verano decidieron poner fin a su noviazgo, tras atravesar una crisis que no han podido superar. Al parecer, la ruptura -amistosa- la ha provocado el anhelo de Valldeperas por ser padre, deseo que no comparte Xoan y que ha derivado en el fin de su amor". D'ençà aleshores, Valldeperas ha seguit amb la seva feina al programa i quedant amb els bons amics que té per distreure's, com Carlota Corredera o Belén Esteban.

valldeperas i corredera

valldeperas belen

Belén Esteban i David Valldeperas / @davidvallde

El català, com tots, després d'un any de pandèmia, va fent mica en mica el que fèiem abans del coronavirus. Respectant les mesures de seguretat, una de les distraccions que es trobaven a faltar era la d'anar a un concert. Ganes d'escoltar música en directe, de veure els artistes damunt d'un escenari, de vibrar i emocionar-se amb un gest tan necessari com gaudir de la cultura envoltat de persones que, com tu, vibren amb els seus cantants preferits. Jordi Basté deia fa uns dies com s'havia emocionat anant a veure a La Casa Azul a Girona. I ara, qui ha declarat el seu amor etern a un dels seus ídols ha estat Valldeperas.

Vanesa Martín ha encetat gira de concerts i ho ha fet a Madrid. L'artista malaguenya presenta el seu darrer treball, Siete veces sí, i el lloc per començar a fer-ho ha estat el Wizink Center. Durant dos dies, aquest divendres i aquest dissabte, Martín ha commogut els seus fans. Entre ells, el periodista català. Valldeperas ha aprofitat una cançó molt emotiva, tremendament bonica, com Lo siento, por algo se empieza, per proclamar als quatre vents què li corre per les venes quan l'escolta. Mentre la cantant interpretava el tema, Valldeperas la grava en un Stories i després hi afegeix uns explícits cors.

vanessa martin concierto2

vanessa martin concierto

vanessa martin concierto3

Valldeperas, enamorat de la música de Vanesa Martín. Enamorat de l'artista. I enamorat de poder anar de concerts. Un amor compartit pels milers que ahir la van veure en directe. Ganes que tot torni a ser com abans. Com diu Vanesa Martín, por algo se empieza.