David Cantero va deixar TVE per fer Informativos Telecinco als migdies i dir el que pensa. Fora de les cotilles de la TV pública ha decidit que als 59 anys és bon moment per fer un tiktok molt agressiu. Aprofita la xarxa social més naïf per vomitar fel des del maquillatge de les Notícies i vestit de presentador. Discurs carregat d'ira i sembla que odi als incívics. Són 60 segons que fan por:

Cantero mirant molt seriós a càmera: "A ver, a toda esa panda de descerebrados que ni se entera ni se quiere enterar, ¿eh?. Y que se sigue saltando las normas de convivencia, de confinamiento, son esas que nos obligan a todos. Cada vez que te las saltas nos pones a todos en peligro. ¿Pero qué hace falta para que hagáis caso de una puñetera vez? Miles de muertos, de contagiados. Los que se saltan la cuarentena y difunden mierda todos los días en una actitud criminal. Quedaos en casa. No jodáis más. No difundáis mierda. Es muy peligroso. Es el momento de hacer un censo definitivo de verdaderos...." i es talla . Li falta dir "Hijos de puta". Està encès.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Cantero (@david_cantero_informativos) on

Inèdit veure una cara famosa dels informatiu tan agressiu i fora de si contra els incívics. Sembla com si estigués impostat per acollonir els nois joves que consumeixen tiktok. Si no és així, Cantero està passat de voltes. El fons és correcte, la forma és de Gestapo dels balcons. I aquí, autoritat només n'hi ha una: la pública. Compte amb els salvapàtries particulars que s'arroguen el paper de vigilants. Acaben posant-se una capa i creient-se Batman.