David Bustamante acusat de nou per un cantant que ja no recorda ningú si no fos perquè el 'Deluxe' li va repescar la setmana passada. Es tracta de Raúl Fuentes, conegut per aquell tema que es va ballar durant tot un estiu a totes les festes populars a començaments dels 2.000, 'Sueño su boca'. L'artista va comptar com havia canviat la seva vida en aquests últims anys.

A causa de motius de salut, en els anys 2002 i 2003, va haver de fer una pausa en la seva carrera musical. "Portava dos anys i mig sense parar, van ser anys de molt treball, molts viatges, tot just veia la família i amics. Vaig necessitar mirar cap enrere i veure el que havia passat. No t'adones del que significava ser número 1 i em vaig preguntar 'val, he aconseguit tot això, però a quin preu?'".

Després, quan Fuentes va entrar a Universal Music, la seva popularitat va començar a baixar: "A mi la discogràfica me'l va donar tot en el seu moment i quan la cosa ja no funcionava es desmarquen. Mai no em vaig sentir desplaçat però sí no prou valorat com perquè no empenyessin el necessari la meva trajectòria".

Raúl Fonts MEDIASET

Raúl Fuentes / MEDIASET

La cançó que finalment van donar a David Bustamante va ser tot un èxit

I és en aquell precís moment quan Kiko Hernández, molt eixerit, aprofita per posar el dit a la nafra. Li recorda que una cançó seva la hi van donar a David Bustamante, que en aquell moment tenia molt èxit. "És cert que una cançó teva se la van donar a David Bustamante?". "No va ser tan cru", ha apuntat el cantant.

"Havia seleccionat un repertori per fer un nou àlbum, però per diferents mogudes amb el productor i la discogràfica es va acabar el pressupost sense gravar la meva cançó favorita. Em vaig enfadar amb la discogràfica i el productor, però ja no hi ha més i me l'he de menjar,", va dir Fuentes.

Al cap de pocs mesos la mateixa editorial li va comentar que anaven a donar aquest tema a un altre artista. "La va interpretar Bustamante, però ell no va tenir res a veure que em quedés sense cançó", matisava el convidat. "La cançó era Cobarde. Un gran tema, i de fet, Bustamante la va fer brutal. Igual si l'hagués cantat jo no hauria estat un èxit, però això mai no ho sabrem", ha assegurat el cantant.