Sembla que aquest moment no anava a arribar mai, però per fi ha arribat. En tan sols uns mesos veurem Chenoa vestida de blanc. La popular cantant que va saltar a la fama després del seu pas per 'Operación triunfo' ha trobat l'home de la seva vida després de dues dècades amb relacions frustrades. L'artista està molt il·lusionada amb aquest moment i és que estava preparat per a 2020, però la pandèmia va truncar els seus plans. Ja pensava que el seu era una mica més que mala sort.

Chenoa es mostra il·lusionada amb el seu casament

L'enllaç tindrà lloc a la seva estimada Mallorca. Serà pel civil i el juny de 2022. A diferència del primer pensament de l'artista, serà un casament íntim. En aquesta ocasió no veurem casar-se Chenoa, sinó Laura Corradini. Reunirà els seus familiars i amics més íntims. La xicota s'ha decantat pel dissenyador Hannibal Laguna. De moment no coneixem cap detall del seu vestit. Tampoc del destí triada pels xicots.

chenoa

Chenoa / EFE

Amb la pandèmia Chenoa va decidir canviar de plans i fer una mica més íntim. Molts enllaços van quedar retardats, com el seu, i costava molt trobar dates. Per aquesta raó, aquells que van rebre invitació ja no la tenen. Tal com va avançar, tots els seus companys d''Operación triunfo' no podran anar, i això que en un primer moment tots estaven convidats.

I quins convidats d'Operación Triunfo s'han quedat fora? "Els dos tenim familiars molt grans i volem protegir-los", ha declarat a la revista Lecturas. Això significa que no tots els seus companys d'Operación Triunfo estaran convidats: "Tinc pensat organitzar un sopar amb ells en algun moment per celebrar-ho, però serà un casament íntim i no podré convidar-los a tots", ha dit.

Chenoa

Chenoa / ATRESMEDIA

No acudiran al casament Manu Tenorio, Nuria Fergó, Javían i David Bustamante. Però aquesta llista és probable que sigui més extensa. Lògicament ja no podrà estar amb ells Álex Casademunt, i per descomptat, per motiu més que obvis David Bisbal, qui no va rebre la invitació ni en la primera ocasió.

"Això són coses d'ella, jo allà no dic res", va assegurar recentment Fergó. "M'encantaria anar, però el que realment m'encantaria és que sigui molt feliç i que mengin perdius", deia, per la seva part, Tenorio, qui ja havia criticat al seu dia no haver rebut la notícia del casament de primera mà.