Dani Rovira pateix Limfoma de Hodgkin, un càncer al sistema limfàtic que li està costant unes dures sessions de quimioteràpia com ell mateix va voler explicar a l'inici del confinament. Va mostrar només el braç intubat però aquest pont de maig Rovira torna via internet per conversar amb fans en una iniciativa anomenada En tu taza o en la mía i comparteix una foto de com està ara, més prim, rapat i de perfil:

El canvi és evident, com amb qualsevol pacient sotmès a sessions de quimio. Rovira ha perdut pes, pèl i el somriure que el caracteritza i dedica tota l'energia a lluitar contra el càncer. I té temps per ajudar els altres i mantenir una conversa amb els seus fans, que l'adoren. Poden ajudar a través de la seva Fundacion Ochotumbao que lluita per defensar persones, animals i medi ambient.

dani rovira GTRES

GTRES

dani rovira ocho tumabo

Instagram

Dani Rovira manté la mirada neta, d'ulls verds i amb la seva companya de Fundació i de vida Clara Lago lluita i se'n surt del maleït càncer. Divendres podeu connectar amb ell i fer donatius a la Fundació Ocho Tumbao que ara també fa mascaretes. Pels donatius cliqueu aquí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat