Celebrar és vida i vida és celebrar. Dijous 9 de maig un dels programes més coneguts de la televisió va celebrar la majoria d'edat. Divuit anys des que van començar les emissions de El Intermedio, anys que coincideixen amb la vida del canal on s'emet, La Sexta. Amb motiu de la celebració es va preparar un programa especial fora del plató de televisió on El Gran Wyoming (68) i Sandra Sabatés (44) treballen diàriament per a tirar endavant el programa que combina a la perfecció l'humor amb l'actualitat. La mítica frase de l'humorista "Ya conocen las noticias. Ahora les contaremos la verdad" ha sonat i ho segueix fent cada nit en milers i milers de televisors. Gairebé 3000 programes emesos en directe que han donat molt de si per cobrir el més destacat sobre l'actualitat. El programa especial va estar a l'altura de la televisió que fan la presentadora i l'humorista juntament amb els col·laboradors i tot l'equip dia rere dia. 

La celebració no podia començar d'una altra manera, El Gran Wyoming tocant la guitarra elèctrica i cantant la coneguda cançó de Los Ronaldos, Por las noches. No ho va fer sol, el van acompanyar en tot moment dues de les veus més conegudes del país: Rozalén (37) i Coque Malla (54). L'escenari del Florida Park li quedava com anell al dit i va aprofitar l'embranzida amb què va arrencar el programa per a fer un monòleg repassant alguns dels moments que recorda amb més afecte. No va passar per desapercebut un dels millors acudits de l'humorista. "Ha llegado el momento de hacer una confesión. ¿De verdad quiero seguir? ¿Debo continuar sacrificándome para guiar a España como faro y líder de opinión? Estas dudas llevan algún tiempo atenazándome. Y como soy un hombre profundamente enamorado, de mí mismo, como sabéis, he tomado una decisión que seguramente os resultara sorprendente a la vez que conocida. He decidido que me voy a tomar cinco días de reflexión. El lunes compareceré ante los españoles para revelarles si me quedo o si os digo adiós". Tot seguit va entrar un vídeo que va deixar a tots els espectadors molt sorpresos.

Va ser Pedro Sánchez (52) l'encarregat de demanar a El Gran Wyoming que, de la mateixa manera que ell ha acceptat el repte de continuar al davant del govern, l'humorista havia de seguir molts més anys treballant a televisió. Sandra Sabatés va ser l'encarregada d'agafar el relleu i va continuar el programa traient sobre l'escenari als convidats de luxe que es trobaven entre el públic. El Intermedio no seria el mateix sense tots els col·laboradors que preparen les diferents seccions: Thais Villas (47), Cristina Gallego (45), Andrea Ropero (40) i Isma Juárez (32), entre d'altres. Ara bé, l'absència d'un d'ells es va notar i molt. "Falta alguien muy importante: Dani Mateo. Está en su casa. Él mismo os lo explica", va comentar El Gran Wyoming.

Ja feia dies que no es veia en cap dels dos programes on treballa, un com a presentador i en l'altre com a col·laborador, a Dani Mateo (44). Dijous 2 de maig va ser l'última vegada que el periodista va estar a ZapeandoDes d'aquell dia no havia tornat a aparèixer a televisió. Tot i no ser presencialment a la festa, Dani Mateo va voler enviar un vídeo excusant-se. "He tenido un pequeño accidente, un problema con el coche. No solo tengo que recuperarme de este accidente, sino que también de estos 18 años de El Intermedio, que me han hecho más daño". El programa va acabar amb tot l'equip cantant i ballant sobre l'escenari, contents de poder celebrar els 18 anys com els agrada, davant de càmeres. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!