La Danae Boronat porta ja molt de temps dedicant-se a allò que més li apassiona: la comunicació i la televisió. La periodista i presentadora de Tarragona té a la seva esquena un currículum sensacional, després de passar per moltes cadenes donant gala del seu talent, la seva simpatia i la seva professionalitat en programes de caire molt diferent. Forjada en el món de la informació esportiva, especialment el futbol, ha passat per molts llocs: Radio Nacional, Onda Cero, Deportes Cuatro, 13TV, La Vanguardia, Sport, beIN LaLiga, RAC1 o Movistar+. A més a més d'informar sovint sobre qüestions relacionades amb el Barça, el 12 de maig del 2019 es va convertir en la primera dona en narrar a televisió la retransmissió d'un partit de lliga a nivell nacional la temporada 2018/2019, un Atlètic de Madrid - Sevilla.

La Danae, no cal dir-ho, també ha trepitjat TV3, on s'hi ha estat un temps fent diferents programes: ella ha estat la veu dels partits del Barça femení, en uns anys gloriosos on s'ha guanyat la Champions (també és autora del llibre No las llames chicas, llámalas futbolistas), i ha presentat els divendres el programa esportiu Onze, en substitució del Xavi Valls. Però com recordaran, Televisió de Catalunya va decidir confiar en ella quan Joel Díaz va dir fins aquí i no va seguir presentant el late night Zona Franca, després de la censura al seu company i amic Manel Vidal. Una cadira calenta que la Danae va acceptar durant uns mesos i que va servir-li per provar-se a ella mateixa que també era capaç de presentar en un altre registre, enfotent-se del mort i de qui el vetlla, i mostrant una vis còmica que ja se li albirava.

En aquesta darrera foto la veuen a la rampa d'entrada de TV3, el dia que encetava "un nou i meravellós repte professional. Molt feliç de poder formar part de la família de TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio per narrar partits i analitzar tot allò que passa en el món de l’esport i el futbol de casa nostra. 12 anys després d’entrar-hi per primer cop com a tertuliana (a l’'Efectivament' del Lluís Canut) passo a dirigir i presentar l’'Onze' (els divendres) i a narrar els partits femenins a la tele i els de la Champions femenina a la ràdio. Il·lusionada i responsabilitzada a parts iguals. Cordeu-vos els cinturons perquè ens ho passarem bé. A partir de dilluns que ve…¡rock & roll!", deia l'octubre del 2022. Doncs ara, el rock & roll el tocarà a una altra cadenacon la música a otra parte, que se sol dir.

I és que tal i com ha avançat aquest divendres en exclusiva el Rocco Steinhäuser al Versió RAC1 del Toni Clapés, la periodista catalana "fitxa per RTVE Catalunya per presentar el nou programa de tarda que prepara la cadena amb la productora Lavinia". S'estrenarà el 2 d'abril a La 2.

Tota la sort per la Danae. Estarem atents. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!