El món del futbol té faltes, targetes vermelles, trompades, cops de puny, agressions, expulsions i traïcions. El món del periodisme futbolístic també. Acomiaden periodistes amb certa facilitat per dèries, fílies i fòbies, o per mals professionals, cada cas és un món. Es va fer cèlebre la guerra a la secció d'Esports de RAC 1, amb acusacions de mafiós de Dani Senabre a Joan Maria Pou o la tensió de Pou fent fora Gerard Romero. Pou li va dir a Romero: "Et trec dels partits perquè no m'agrada el rollo que portes". Mala maror. A TV3 el fitxatge de Francesc Garriga per fer els esports de la nit va sentar malament, venia de Catalunya Ràdio i no era pota negra de TV3. Mala maror. Josep Pedrerol s'ha encarat a crits amb mitja professió, de Siro López a Cristina Cubero. Mala maror.

La cosa es torna estranya quan és una mateixa periodista la que concita dues polèmiques Danae Boronat. La catalana ha estat acomiadada per Mediapro aquesta temporada i ja no fa els programes més vistos del Barça, els partits de Champions League de Movistar. L'últim dimarts l'Inter-Barça va fer un prodigiós 15% de share, una brutalitat tractant-se d'una TV de pagament. Danae Boronat ja no hi surt. Acomiadada. Ara acaba de repetir problemes però al diari Sport. Els dimecres feia la contraportada del diari de Prensa Ibérica que dirigeix Lluís Mascaró però ja no la busquin. Està fora. Ho explica ella mateixa:

Danae Boronat a la seva anterior feina, Movistar
Danae Boronat a la seva anterior feina, Movistar

Boronat ha perdut dues feines en poc temps. La del diari Sport per decisió pròpia segons confessa ella mateixa, per pressions de la família Messi, als qui no va agradar un article seu, i ara per escriure sobre el caos a la Selecció Femenina de Futbol contra la línia editorial del diari. Li van despublicant articles, o directament ni els publiquen i ara ha decidit que millor plegar. El futbol, si més no, es retransmet per TV. Però el periodisme esportiu té joc brut soterrat, fora de càmeres. ¿Per què ha acabat malament en els dos mitjans? De moment ella decideix posar la cara al negoci tèrbol de les criptomonedes. Es va vendre la imatge pel congrés d'aquest negoci que molts consideren fraudulent i perillós.

Danae boronat, cara de les criptomonedes

En un acte de promoció de criptomonedes va costar trobar presentador. S'hi van negar Cristina Pedroche, Jorge Fernández i Javier Cárdenas. Calia trobar ràpid una presentadora popular, televisiva, atractiva, jove i amb pocs escrúpols: Danae Boronat.  Amb 36 anys i havent perdut la seva feina de presentadora de TV posa la seva cara en un acte de dubtosa ètica, enganxar milers de joves en el negoci de les criptomonedes:

Dane Boronat presenta Mundo Crypto Instagram 2

Dane Boronat presenta Mundo Crypto Instagram 2

Dane Boronat presenta Mundo Crypto Instagram

Dane Boronat presenta Mundo Crypto Instagram

Catalana i fan del negoci de les criptomonedes, fora de Movistar i del diari Sport. Pobra Danae.