Dabiz Muñoz és un dels xefs més reconeguts del país. Els seus restaurants DiverXo i StreeXo estan sempre en el top. A banda de ser un geni en els fogons, una altra de les grans passions de Muñoz és l'esport. N'és una prova la darrera portada de la revista Men's health, on exposa com de treballat està el seu cos, absolutament necessari per compaginar una agenda com la seva, plena de compromisos professionals.

dabiz muñoz mens health

La parella de Cristina Pedroche sovint publica imatges de tots dos al gimnàs, on la parella és assídua. També és habitual estar al càrrec de les seves rutines esportives, especialment el temps que dedica a anar a córrer pels carrers de Madrid o Londres, on també hi té restaurants. També se l'ha vist participant en diferents maratons. Però la darrera on va córrer el va posar en alerta. Va ser a València, i allà va notar que alguna cosa no rutllava. Dolors i mals terribles als malucs. Va deixar de córrer i va posar-se en mans de metges, que li han obert els ulls: 

dabiz muñoz correr

@dabizdiverxo

"Tengo una dismetría de 2 centímetros, una auténtica brutalidad según me explican y una de las consecuencias es esa cadera y pelvis desviada y caída y todo lo que ello ha provocado en mi cuerpo en estos años”. El xef d'estrelles Michelin ha explicat que la cosa va per llarg: "va a ser una carrera a largo plazo. Tabajaré duro y haré los deberes cada día, para que pueda volver a correr y eso no signifique acabar con una prótesis de cadera. ¡Querer es poder!”. El més curiós, però, és la imatge que ha adjuntat per explicar la seva afecció, una radiografia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bueno, pues dos meses después de correr la marathon de valencia y sin poder volver a correr ( de momento ) y después de varios años con diferentes problemas, he encontrado el origen de mis dolores varios y como ha ido degenerando en otros problemas en cadena. Tengo una dismetria de 2 cm, una auténtica brutalidad según me explican... y una de las consecuencias es esa cadera y pelvis desviada y caída y todo lo que ello ha provocado en mi cuerpo en estos años. Ya estamos desde hace unas cuántas semanas poniéndole solución, pero parece que va a ser una carrera a largo plazo. Trabajaré duro y haré los deberes cada día, para que pueda volver a correr y eso no signifique acabar con una prótesis de cadera... Querer es poder !!!!! 🔥❌⭕️🔥

A post shared by Dabiz Muñoz (@dabizdiverxo) on