El DiverXO, en flames. El famós restaurant de tres estrelles Michelin que Dabiz Muñoz té al centre de Madrid es va veure afectat per un incendi la tarda de dissabte, quan l’interior del local era ple de treballadors i comensals. El xef també hi era, i la seva dona, la televisiva Cristina Pedroche, s’hi va desplaçar immediatament per interessar-se per la situació. En pocs minuts, el recinte va ser evacuat, i els bombers van arribar de seguida per apagar el foc. Alertats, per cert, per Leticia Sabater. O això és el que assegura ella mateixa, que en el moment de l’incident era a l’edifici i que va afirmar a la premsa que havia estat la primera en veure el fum.

Cristina Pedroche Dabiz Muñoz GTRES

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche han vist com cremava el seu restaurant durant el cap de setmana | GTRES

Segons les primeres investigacions, un problema al sistema d’extracció hauria provocat un curtcircuit que seria la causa de l’incendi. Afortunadament no s’ha de lamentar que cap persona resultés ferida, i això que el foc es va originar a les tres de la tarda, un dels moments de més feina del dia, quan el restaurant atenia un munt de clients que hi havien anat per dinar. Després d’abandonar el lloc, alguns van treure els mòbils per gravar el que passava i van poder captar els moments de preocupació de la parella Muñoz-Pedroche, ben atents, des del carrer, a les tasques d’extinció de les flames.

“Estamos todos bien”, escrivien aquest diumenge als seus perfils a les xarxes socials. Tot ha quedat en un ensurt que Pedroche i Muñoz han explicat l’endemà del foc: “Gracias a todos por los mensajes de apoyo y por mostrar tanto cariño. Debido a un cortocircuito eléctrico se ha quemado parte de la cocina”. Paraules d’agraïment també pels membres de l’equip, “por su profesionalidad, fidelidad y ser tan guerreros”. Aquí el text sencer:

missatge diverxo incendi

El missatge que Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz han compartit a les xarxes socials després de l'incendi | Instagram

Un cop dur per a Muñoz, que fins ara lluitava, com la resta de restauradors, per tirar endavant el seu negoci, després de més de tres mesos tancat per la pandèmia de coronavirus i l’estat d’alarma, i que des d’aquesta setmana haurà de posar-se mans a l’obra, per arreglar els desperfectes de la cuina, i poder continuar funcionant amb la màxima normalitat que li sigui possible.