Una de les cantants que passa per tenir més caràcter és la mallorquina Chenoa. Aquest valor positiu en el seu cas és un hàndicap. Sembla que no està ben vist. Quan demana a una periodista que s'aparti a un metre per por de coronavirus s'interpreta com un gest d'esquerpa. Ara s'ha explicat a una entrevista al digital S Moda: "Le dije que se pusiera a un metro de mí, que es lo que dice Sanidad. Pero a mí no se me perdona nada, les encanta dejarme mal". 

chenoa4

Europa Press

Un exemple és la portada que la va fer plorar. Chenoa no diu quina revista va fer-li una portada feridora. Apareixia la cantant ensenyant el cul: "Un día leí un titular: La celulitis del desamor. Yo estaba mal por una ruptura y me habían sacado una foto cogiendo al perro en la que se me marcaba la celulitis. Eso estaba en la portada de la revista. Subí a casa llorando". Veure el teu cul imprès en portada a tots els quioscos d'Espanya i en lletres enormes LA CELULITIS DEL DESAMOR no és la millor manera de superar un desengany amorós. Les llàgrimes s'entenen.

chenoa platja GTRES

chenoa platja esquenes GTRES

GTRES

La tirania de la imatge que imposa instagram fa que les persones amb cossos normals tinguin complex i s'hi ha de posar fi. Tots som Chenoa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat