Dani Jiménez és un dels millors divulgadors científics de Catalunya. S'ha fet popularíssim gràcies a TV3, el va descobrir Albert Om pel programa El club fa 15 anys i des d'aleshores no ha marxat de la cadena, des de col·laboracions a Tot es mou fins a tenir programes propis al canal juvenil Súper 3, amb el seu imprescindible espai d'experiments i ciència Efecte Wow. Durant anys ha portat la ciència als joves, des del Cosmocaixa a places, escoles i universitats. Aquest passat divendres un experiment seu va fallar i va causar una explosió amb ferits a Girona. Va explotar un bidó d'hidrogen. Vídeo:

Dani Jiménez TV3
Dani Jiménez TV3

El Daniel Jiménez és un dels presentadors més estimats de TV3, dins i fora de la cadena. Els espectadors, especialment els més joves, l'adoren, i en la distància curta és proper i professional. Per primer cop un truc, un experiment ha fallat i el rebombori l'ha obligat a difondre un fil de twitter imprescindible:

Alguns tuitaires s'han fixat en detalls del vídeo de l'explosió, com que suposadament Dani Jiménez tenia pressa per fer-lo tot i que hi havia algun problema:

Dani Jiménez accident Girona Twitter
Dani Jiménez accident Girona Twitter

La policia investiga els fets i si hi va haver negligència o si va ser atzar se sabrà, però el disgust és enorme entre els milers de seguidors del científic i el mateix Dani Jiménez. Les imatges fan patir.

ÚLTIM COMUNICAT DE DANI JIMÉNEZ: