La Sexta és la cadena de l'amor. Com que el director de la tele, Antonio G. Ferreras, és marit d'Ana Pastor, la resta dels periodistes de la casa han trobat parella allà. Alfons Arús i Angie Cárdenas segueixen casats, Vero Sanz (La Sexta Noche) i Òscar Rodríguez (Estación La Sexta) tenen una filla, José Yélamo i Paula del Fraile han unit Más vale tarde i Aruseros en matrimoni, el seu. 

saavedra la 6

La Sexta

Ara sabem que hi ha una altra cara molt coneguda, Cristina Saavedra, que presenta La Sexta Noticias de les 20 h. que té de nòvio un famós periodista però de la competència: Manu Carreño dels esports a Telecinco i Cuatro.

manu carreño cuatro

Cuatro

Costa molt trobar una foto junts però reculant a l'instagram de Saavedra hi ha la d'un viatge de la parella a Natal al Brasil fa un any. Ni etiqueta el seu nòvio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Saavedra (@cristinasaavedra_) on

Cristina Saavedra té 44 anys i Manu Carreño en té 50. Fa molts de temps que són parella com reconeix el periodista esportiu en una imatge on sí que etiqueta la seva nòvia fent peuets al mar:

tuit carreño

@manucarreño

Una relació estable i discreta. Mai van plegats a actes socials, catifes vermelles ni presentacions. Només algun cop Saavedra ha reconegut que "Tener una pareja que se dedica a lo mismo que tú a veces es una ventaja y otras un inconveniente".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Saavedra (@cristinasaavedra_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 12 Meses Mediaset (@12_meses) on

Nova parella de guapos televisius. Ara però de cadenes rivals que té més marro. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat