Cristina Puig és una de les cares més populars del país gràcies al FAQS. El programa polític dels dissabtes a la nit segueix sent un referent tot i deixar de fer les audiències estratosfèriques d'abans. L'equip de Mediapro i Buenafuente han aconseguit renovar per una cinquena temporada: la 2021-22.

Des de 2017 hi han passat Ricard Ustrell, quatre mesos efímers, Laura Rosel, acomiadada a mitja temporada i ara Cris Puig. L'última presentadora serà la que més temps haurà conduït, que no pas dirigit, el FAQS. Ella acostuma a rebre la majoria dels cops d'una audiència exigent amb un programa que sembla polític però és d'entreteniment. D'aquí plora la criatura.

cris puig TV3

Cris Puig acomiada FAQS, TV3

Cris Puig l'últim dia de programa: "Benvinguts a l'últim FAQS... de la temporada. Em sap greu pels que no volien que tornéssim al setembre". El programa té crítics però els que de debò volen el seu final són, que ningú s'enganyi, les altres productores i altres periodistes que volen optar a fer aquest programa.

La resta és soroll a xarxes. El que compta és el share, que tot i no ser enorme, permet liderar gairebé tota la temporada al voltant del 14%. Es va acomiadar amb un 13,3% per sota dels 200 mil espectadors. L'últim programa va tenir molta conya amb el vídeo gravat a un càmping de Sitges amb col·laboradors i actors de La Cubana que encara recorda el recentment obert Instagram del doctor Oriol Mitjà:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oriol Mitja (@oriolmitja)

Cris Puig ja descansa d'un espai que, tot i ser un dia a la setmana, sembla esgotat per les crítiques. Els que fan programes diaris saben la diferència però FAQS és sovint l'ase dels cops.

Puig ha reconegut en una entrevista recent: "El FAQS molesta. El català emprenyat s'ofèn. Si convidem Laura Borràs al gag de La Cubana diuen 'quina vergonya' i si dic que tornem al setemebre em diuen 'guarda't l'ego a casa'. Facis el que facis sempre pilles". 

Cris Puig no es prodiga massa a instagram però aquest agost ha volgut revelar, de manera subtil, on passa les vacances. Potser torna a Formentera però ara és a la Garrotxa. Lluny del brogit ensenya un poble tranquil, una paret de pedra i cadires penjades de la paret: "Quan estàs cansada i només vols seure". Cansada de les crítiques. És Besalú:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cris Puig (@puigcris)

cris puig tto va be tv3

Cristina Puig: Tot va bé, a TV3

L’any 1994 es va fer un intercanvi cultural entre un grup d’artistes italians i gironins. Van quedar a la vila de Besalú una sèrie d'escultures ubicades en parets del centre històric, algunes d'elles, cadires. Bonica foto, i metafòrica, com la cadira del FAQS, perillosa, vertical, que si caus et mates.

Cristina Puig defensa que vagin al programa tertulians unionistes hostils anti-indepes. El problema no és que hi vagin sinó quins trien. ¿És Israel García Juez el millor tertulià possible de Madrid, el de més nivell?. Tothom sap que no. Que hi va per irritar.

Que Cris Puig s'assegui a la cadira. La cinquena temporada serà com les altres: Ustrell, Rosel i Puig, el pim pam pum de les crítiques.