Cristina Puig és una de les cares de TV3 que treballa el cap de setmana i això resta temps amb la família. El cap de setmana queda reduït al diumenge, i no massa d'hora perquè dissabte va a dormir tard. Aquest festiu ha aprofitat per visitar una expo del Centre d'Arts Digitals Ideal, que pertany a la productora de Toni Soler, Minoria absoluta. Com totes les exposicions que s'hi fan és una "experiència immersiva" perquè el visitant no només mira l'art sinó que hi entra dins. Ara amb l'obra del pintor Gustav Klimt. El resultat és espectacular i Cris Puig ha fet una foto amb la seva filla immersa en una pintura de l'artista austríac:

cris puig 2

Instagram de Cris Puig

Però el més destacat de l'imprescindible Instagram de la presentadora de Mediapro és quina cita de Klimt ha volgut destacar. Dedicat als haters i ultracrítics del FAQS, a twitter o a casa de Víctor Amela. La cita diu: "No pots agradar tothom amb la teva acció i el teu art. Fes justícia a uns pocs. Agradar a molts és dolent". Impecable.

cris puig 1

Instagram Cris Puig

Cris Puig als 48 anys ha arribat molt amunt com a periodista conduint el programa polític estel·lar de TV3. Que això portaria crítiques ho saben Ustrell i Rosel que la van precedir. Sempre en el filferro.

cris puig TV3

Cris Puig, TV3

El programa que presenta fa bona audiència: un 14,5% competint amb l'Eurocopa és una gran xifra, tot i estar malacostumats als números siderals del FAQS de la tardor de 2017, quan el país va entrar en combustió. Ara és un programa més i no desentona.  Klimt i Puig tenen raó: no es pot agradar tothom.