Un dels secrets més ben guardats de les televisions estatals, gairebé com un secret d'Estat, és saber què es posarà Cristina Pedroche el proper dia 31 de desembre a la nit quan els espectadors la vegin a punt per donar les campanades de cap d'any a Antena 3. Un dels fenòmens més estranys i surrealistes de la societat en la qual vivim, que molta gent perdi el nord per saber quin modelet es posarà una presentadora per fer la seva feina. Però la Pedroche és molt llesta i ha sabut generar una expectació màxima cada any des que confien en ella per acomiadar l'any que deixem enrera i li donem la benvinguda al que està per estrenar. Ho ha fet els 8 anys anteriors que ella ha estat l'escollida i el públic ho ha esperat amb candeletes, traduït en xifres d'audiències i de share.

vestidos pedroche
 

La de Vallecas i Alberto Chicote repeteixen, en un any on s'ha sabut que novament guanyarà una pastarrufa, com ve passant cada any a l'hora de donar les campanades. Però el que veritablement li treu la son als seus fans és saber el modelet que lluirà, quina serà la tria, de quin color serà i quines característiques tindrà. La presentadora no diu esta boca es mía, ni ase ni bèstia, i es manté igual d'hermètica que cada any per aquestes dates, quan tothom vol sonsacarle alguna informació, per mínima que sigui. L'únic que han pogut rascar els fans és el que ella mateixa ha deixat caure de manera escollida i amb comptagotes als programes on hi col·labora o a les seves xarxes socials: "Has dado alguna pista en redes. Has dicho que es de un color que no has repetido... ¿Quieres dar un paso más y decirnos ya cómo vas?". "No. No puedo decir más. Viendo mi Instagram voy dándome cuenta de que voy soltando cositas en las que la gente no se fija, pero hay muchas cosas ocultas".

No sabem què es posarà Cristina Pedroche d'aquí a onze dies, però sí sabem què no s'ha posat en la seva darrera publicació penjada a xarxes per anar escalfant motors i anar creant encara més expectació de la que ja hi ha: no s'ha posat res. La presentadora, sense res de roba, dient que "Muy pronto", que "Tic tac", com si fos Pedrerol parlant del suposat fitxatge d'Mbappé pel Reial Madrid, i estirada en una mena de llit de fulles caigudes, com una que cobreix el seu pit esquerre o els seus cabells que cobreixen el pit dret. Una promo com només ella sap fer. Els seus seguidors, rendits als seus peus una vegada més. Els detractors, posant-la de volta i mitja. I ella, com sempre, que fa el que li surt del monyo:

Tic tac, tic tac... Ja queda menys.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!