El dimecres 27 d'octubre a la tarda el FC Barcelona es va enfrontar al Rayo Vallecano. Un partit que va acabar amb la derrota de l'equip català i la victòria, per un gol a zero, del club de futbol de Madrid. Una derrota que va sentar molt malament a Koeman, entrenador del Barça, que en la roda de premsa posterior a la trobada va dir: "No estem bé. Hem perdut jugadors de moltíssima efectivitat i en els últims anys nostres rivals s'han reforçat i nosaltres no".

Un malestar que no es pot comparar amb l'alegria de Cristina Pedroche, col·laboradora de Zapeando, nascuda al barri madrileny de Vallecas i seguidora incondicional del Rayo Vallecano. Doncs la televisiva és una gran apassionada del futbol i allà on va defensa els colors del seu equip. Una alegria màxima, després de guanyar per un gol zero a l'equip català, que Pedroche ha celebrat amb els seus seguidors a les xarxes socials amb una foto que no et pots perdre.

cristina pedroche GTRES

Cristina Pedroche, GTRES

El dimecres 27 d'octubre a la tarda, tot just acabar el programa Zapeando, Cristina Pedroche es va canviar ràpidament de roba i se'n va anar fins al camp de futbol del Rayo Vallecano per veure la trobada entre el seu equip de l'ànima i el Barcelona. Un partit que va veure des de les grades en companyia del seu pare i el seu cosí Dani, els dos, com ella, gran amants del futbol.

Un partit en el qual Pedroche no va deixar d'animar el seu equip, aplaudint i cantant totes les cançons que ressonaven a l'estadi al llarg de la trobada. Així es pot veure en les seves històries d'Instagram amb els diversos vídeos que ha compartit.

cris pedroche futbol 1

Instagram de Cristina Pedroche

cris pedroche futbol 2

Instagram de Cristina Pedroche

cris pedroche futbol 3

Instagram de Cristina Pedroche

El partit va acabar amb la victòria del Rayo Vallecano i Pedroche explotava de felicitat. Una alegria que la va portar a compartir una explosiva foto amb els seus seguidors a les xarxes socials. Una fotografia que no ha passat desapercebuda per a ningú. En ella, Pedroche apareix davant el mirall, de perfil i només en roba interior, uns mitjons i una sabatilles d'estar per casa. "Quan intentes fer-te la sexi però no", escriu la dona de David Muñoz, amb qui ha celebrat recentment sis anys de casats. Parlem d'això.

cris pedroche roba interior

Instagram de Cristina Pedroche

Una captura en blanc i negre en la que Pedroche, amb el cabell recollit amb una cua, es tapa la cara amb el seu gran telèfon mòbil d'última generació. Una publicació amb què Cristina presumeix de treballada anatomia. I és que la de Zapeando, en els últims anys, s'ha aficionat al món de l'esport i passa llargues hores al gimnàs treballant els seus músculs.

Un cos que en més d'una ocasió li ha valgut una gran allau de crítiques. Aquest estiu passat, per exemple, ha compartit diverses fotos seves en roba de bany al seu pas per Eivissa i Menorca, algunes de les seves destinacions. Els seus seguidors no han tingut pietat amb ella i li han fet arribar comentaris com: "Cal menjar més", "Estàs molt prima", "T'has quedat sense pit" o "Cul de carpeta". Què li hauran dit per aquesta última foto?