Falta menys d'una setmana per acomiadar un nou any i donar la benvinguda al següent. Tot està preparat per dir adeu al 2022, unes campanades que, per fi, seran totalment normals, com les d'abans de la Covid. Tanmateix, hi ha coses que no canvien mai, que el teu oncle et pregunti si tens parella i que Cristina Pedroche doni les campanades a Antena 3 juntament amb Alberto Chicote. Aquest serà el seu novè any consecutiu, el vuitè a la cadena principal. És sorprenent el fenomen que s'ha creat al voltant del vestit de la vallecana. El misteri que embolica el seu abillament és el principal motiu per sintonitzar les campanades a Antena 3.

Les audiències són excel·lents. Des de la seva primera emissió, any rere any, Cristina Pedroche ha experimentat una notable pujada i sembla que no toca sostre. De fet, l'any passat, la presentadora va batre nou rècord històric i una mica inaudit en la història de la televisió. Per primera vegada una cadena privada va avançar a TVE, que ostentava el regnat dels últims minuts de l'any des de fa 50 anys.

Semblava que Cristina Pedroche anava a retirar-se, però no, està disposada a donar més titulars i a mantenir el lideratge amb el seu pròxim vestit, o no. La presentadora va visitar dijous passat 'El Hormiguero' per promocionar les seves campanades. Com sempre va donar algunes pistes del famós vestit, però en aquesta ocasió se'n va anar de la llengua.

Cristina Pedroche se'n va de la llengua: revelat el misteri

Pablo Motos va ser molt clar i li va preguntar si en aquesta ocasió anava a aparèixer totalment nua, com tantes vegades l'han preguntat. Sembla que per fi s'apropa aquell moment i en aquesta ocasió el seu abillament tindrà poca tela o cap. Tal com ha donat a entendre Cristina Pedroche en la seva entrevista, provarà una tècnica artística que no havia provat fins ara, com és el bodi-painting. "Té a veure amb les cavernes? Amb els homes que pintaven?", li preguntava Motos en directe abans d'esbrinar les resposta. "Vas bé per allà", responia ella. "Quan caçaven, després es pintaven amb la sang... Body painting?", preguntava el presentador. "Em matarà Josie", exclamava nerviosa. Encara que no ho va confirmar va donar a entendre que sí.

Cristina Pedroche EH ATRESMEDIA
Cristina Pedroche EH ATRESMEDIA

"Aquest any és l'any", va reconèixer Cristina Pedroche. Algunes de les pistes que va donar aquests últims dies a les seves xarxes socials és que "tornen les transparències", i que "han participat gairebé 100 persones en aquest vestit". "Aquest any faré una cosa que em porten demanant des del començament", va confessar.

Tant Antena 3 com Cristina Pedroche ja han publicat el vídeo promocional de les campanades. La redacció d'Antena 3 baixa al soterrani per alliberar la col·laboradora, que sembla que ha romàs entre runa i totalment com Déu la va portar al món en una sala tancada amb cadenat. La dona de David Muñoz ha embogit.