Cristina Pedroche és en boca de tots per vuitè any consecutiu. La col·laboradora ha estat triada una vegada més per Atresmedia per donar les campanades. Era una cosa totalment previsible, i més analitzant les últimes dades d'audiència. L'any passat Antena 3 va liderar per primera vegada davant de totes les cadenes. Fins i tot va superar La 1 de TVE, un fet que no va succeir en cap dels anys que existeix la televisió. La pública va regnar durant 50 anys. Pedroche va començar a créixer any rere any de forma desmesurada fins a tocar el cim aquest últim any amb el minut d'or.

Sembla que va ser ahir, però falta menys d'una setmana per veure el seu nou vestit. Com tots els anys, Cristina Pedroche ha començat a donar algunes pistes a les seves xarxes socials i a 'Zapeando'. Aquest dijous visitarà 'El Hormiguero'. "Altres anys quan arriben aquestes dates sempre tinc el dubte de si serà el correcte o si faltarà alguna cosa", confessa Cristina Pedroche, que afirma que, tanmateix, aquest any està tranquil·la: "No tinc dubtes, és perfecte".

Cristina Pedroche stories
Cristina Pedroche stories

L'extravagant vestit de la presentadora ja és part de la tradició, tan tradicional com els dotze grans de raïm de la sort. Els espectadors confien en Pedroche per prendre el raïm, o almenys és la curiositat de veure el seu vestit. Sap vendre's bé. Sense Anne Igartiburu al capdavant de les campanades de La 1, es preveu una victòria folgada per a Cristina.

Les últimes pistes del vestit

Cristina Pedroche va publicar en les stories d'Instagram algunes de les pistes que ja havia donat sobre el seu vestit. "Tornen les transparències", revela, com els vestits dels primers anys. També va deixar més pistes pel camí: "No té res a veure amb cap de cap altre any"; "és l'any que més persones han estat involucrades (100 apróx.)"; "una persona molt important d'un altre any torna a ajudar-me en est".

Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES
Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES

Josie s'ha encarregat una vegada més de l'estilisme. Encara que en aquesta ocasió els ha resultat difícil dur a terme aquesta tasca perquè l'empresari es troba a Barcelona els enregistraments de TCMS. Segons ella són 100 persones les que han col·laborat en aquest vestit, així que espera que tots es mantinguin en silenci perquè no es perdi la màgia d'aquell dia tan especial.

Cristina Pedroche llançarà dijous vinent el vídeo promocional d'aquestes campanades. S'enfrontarà a Ana Obregón i els Morancos en TVE, Risto Mejide i Mariló Montero a Telecinco, i a Dani Mateo i Cristina Pardo a La Sexta.