David Muñoz és el protagonista de qualsevol notícia aquesta setmana, especialment si és culinària. I no només en la premsa nacional, també internacional. El marit de Cristina Pedroche ha traspassat fronteres per segon any consecutiu. El xef revalida el seu títol com a millor cuiner del món, alçant-se amb el primer lloc en la llista 'The Best Chef Awards'.

Aquesta nova victòria és gràcies a la seva creativitat, però també al seu esforç, el seu equip i el seu suport més gran, Cristina Pedroche. La col·laboradora de 'Zapeando' i el propietari de DiverXo estan molt units. Junts formen una de les parelles més estables del panorama nacional. Porten tants anys junts que ja gairebé sembla impossible imaginar la vida d'ambdós quan encara no es coneixien. Cristina Pedroche mantenia una relació amb l'humorista Dani Martínez. David Muñoz estava amb Ángela Montero.

David Muñoz EFE
David Muñoz EFE

Quan es va anunciar la relació de Cristina Pedroche i David Muñoz semblava que coixejava d'alguna part, però aviat van demostrar que estaven fets l'un per a l'altre, i és que no són gens convencionals. Una en televisió i un altre a la cuina, però als dos els agrada ser cridaners. Es complementen. Pocs mesos després de començar la seva relació van decidir casar-se davant de notari, a la seva pròpia casa, en texans i amb uns anells d'or negre.

Anys després Cristina Pedroche va treure el cap en els negocis de David Muñoz i el va ajudar a créixer. Amb la seva visió d'empresària, la col·laboradora es va fer sòcia de StreetXo. El seu ex també va invertir en el seu somni culinari.

Ángela Montero, la veritable persona que el va ajudar a complir el seu somni

Ángela va viure els inicis de David Muñoz, un cuiner il·lusionat a qui no li va importar dormir al terra del seu local per tirar-lo endavant. Van ser els anys més durs per al xef. Junts es van hipotecar i van vendre el seu pis.

Ángela Montero va ser el seu altre gran amor, la que el va acompanyar en els moments més difícils de la seva vida. Quan encara no era ningú i intentava llaurar-se un futur en aquest món tan competitiu. Van començar la relació el 2003 i van estar junts una dècada. Van trencar tan sols uns mesos abans de conèixer Cristina Pedroche.

David Muñoz i Ángela Montero
David Muñoz i Ángela Montero

La jove va recolzar a la seva llavors parella al 100%. De fet, per ell va sacrificar la seva carrera de ballarina. Per a això, tant ella com els seus pares van ser els avals de David, motiu pel que va vendre el seu pis i va viure al local de DiverXo. Un esforç que ha donat els seus fruits, encara que Ángela estigui fora d'aquest èxit.

David Muñoz treballava a la cuina, mentre que Ángela era la cap de sala. La llavors parella afrontava una important crisi quan les mirades del cuiner i la presentadora vallecana es van creuar en un showroom.

Ángela Montero XARXES
Ángela Montero XARXES

Després de separar-se de David, Montero va continuar amb el seu somni. Va tornar a dedicar-se a l'esport i a la dansa. Ambdós van firmar un divorci amistós i es tenen un gran afecte.

Ara Ángela ha aconseguit refer la seva vida professional i personal. Després de David va conèixer a Alfredo García Corbetrea, ex tinent d'alcalde i exregidor del Partit Popular d'El Berrueco.