Cristina Pardo té un problema: és un imant per la ràbia. Aquest diumenge el seu nom ha estat Trending Topic i costava veure per quina raó concreta. No era TT el nom del programa Liarla pardo sinó el d'ella. Molts li critiquen la pregunta esbiaixada, una més, a un alcalde socialista: "¿Cree que Pablo Iglesias acierta algún día en sus declaraciones?". Resposta d'Abel Caballero: "Sí". La cleca es va sentir des de Vigo. És només un altre exemple més de com n'és d'ultra, esbiaixada i mala presentadora.

cristuina pardo abel caballero La Sexta

Cristina Pardo rep d'Abel Caballero, La Sexta

Per entendre el nivell d'ira que desperta, superior a la del seu mentor Antonio G. Ferreras, només cal fer un cop d'ull a twitter: hostilitat manifesta al seu programa i a la seva persona, parella de militar:

cristina pardo gtres

Cristina Pardo, GTRES

El programa és una barreja infumable de 1) sempre els mateixos personatges, 2) l'omnipresent Paco Marhuenda del diari de Planeta, 3) Cristina Pardo rient de tot i fent punts amb la ultradreta oferint un cocktail anti-Podemos, anti-indepes i anti-sistema regat amb un somriure foteta. Cada diumenge fa mala audiència: Liarla pardo: previo un 4% i la segona part del programa un 7%. Total un trist 5,5%. A Catalunya encara pitjor: 2,2% la primera part. Fa audiències pèssimes. Cristina Pardo cau malament. La Ustrell de La Sexta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat