Albert Rivera no mira TV3. O això diu ell. Excepte quan el que veu és un atac a algú que detesti, especialment si aquest està a favor del dret a decidir. Això li provoca una satisfacció i un benestar interior indescriptibles. Aquest dilluns, com és costum, Jordi Cañas va seure a la taula del Tot es mou amb el seu posat habitual de perdonavides. Una actitud xulesca que va indignar els espectadors de TV3. D'una banda, pel simple fet que li donin veu i vot. De l'altra, pel menysteniment que va dedicar-li a la periodista Cristina Fallarás -i això que no la tenia al davant, sinó a Madrid en una connexió-. Un comportament vergonyós aplaudit amb les orelles pel líder de Cs.

 El cap de files del partit taronja té una estratègia clara, tal i com s'ha enrecordat de recordar-li Julia Otero, que li ha fet una repassada rotunda a El hormiguero: "leo mensajes incendiarios sobre Catalunya que me preocupan extraordinariamente: ¿qué ganan diciendo lo que dicen? Le hablan a su electorado, que ya les va a votar. ¡Busca un escenario diferente!". 

otero rivera3

Antena 3

Però Rivera no ha tuitejat sobre això. No li deu interessar. Ell continua donant als seus votants el que ells volen. Tot i que això comporti posar en la diana algú, en aquest cas, una Cristina Fallarás que s'ha dirigit directament a ell per recriminar-li que l'únic que aconsegueix amb els seus comentaris és alimentar l'odi... i les amenaces d'alguns eixelebrats:

Fallarás li tira en cara al líder de Ciutadans que no sigui més curós amb les seves opinions, sabent que les masses poden actuar en conseqüència amb "un aluvión insoportable de amenazas, insultos y agresiones contra mí. Ud sabía lo que iba a pasar. Es un irresponsable". 

fallaras cuatro

Cuatro

La periodista exposa al seu compte de Twitter tot un mostrari dels insults que ha rebut durant les últimes hores, després que Rivera es fixés en la seva topada amb Jordi Cañas. Uns tuits que ella mateixa remata amb la mateixa frase dirigida a Rivera: "De eso se trata", al costat de diferents hashtags com #machismo o #ultraderecha:

Probablement Rivera amagui la cua fins que torni a veure algun dels seus acòlits a la tele carregant contra un indepe.