La ministra Irene Montero ha donat positiu de coronavirus. Com Ana Pastor del PP, com Ortega Smith de Vox...  Cap color polític se salva del virus excepte Ciutadans que no té coronavirus perquè 1) són pocs i 2) tenen un altre virus, el de la maldat. Como Lorena Roldán insensible amb el càncer de la dona de Quim Torra. Toni Cantó ha escopit en seu parlamentària, a les Corts valencianes on és diputat taronja, aquesta frase. Vídeo de 10 segons:

Toni Cantó: "Acabamos de enterarnos que la señora Irene Montero ha dado positivo en coronavirus. Manifestante ilustre, 'Hermana yo sí te contagio', de las manifestaciones que hubo el 8M". No és pot ser més miserable amb menys paraules.

Irene Montero manifestació del 8 M EFE

EFE

Cantó de Ciutadans juga amb el crit feminista de suport a les dones violades "Hermana yo sí te creo" i ús polític d'una malaltia com argument electoral a un parlament. Ho té tot. Tot per fer Toni Cantó abandonar l'escó i tornar  a les seves sèries, obres i pel·lícules on seguir fent el ridícul però llegint un paper.

toni canto teatre gtres

GTRES

Ha demanat disculpes però és tard. Twitter se'l menja

toni canto

Instagram

Inés Arrimadas engega una nova fase en el partit taronja. Si no fa fora Cantó del partit quan fa befa de violades i infectades quedarà assenyalada ella. Hermana, a qué esperas.