Corinna Larsen va tirar la casa per la finestra el 2015 comprant el Chyknell Hall i ara vol vendre-se'l. L'examiga íntima secreta de Sa Majestat El Rei Joan Carles sembla, segons la premsa britànica, estar a la recerca de compradors de la finca Chyknell Hall, la qual ostenta després d'haver-la remodelat en els últims anys. Fundada al segle XIII per la família de Checkenhull, aquesta luxuriosa mansió ha anat canviant de propietaris fins a arribar ara a mans de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, que no aconsegueix treure-se-la de sobre.

Corinna Larsen Instagram
Corinna Larsen Instagram

I és que tot i comprar-la per 6'6 milions d'euros, el preu que li posa ara Corinna a aquest xalet és totalment desorbitat. Gairebé que triplica el preu pel qual la va comprar: el seu preu de venda puja fins als... ¡17 milions d'euros! La mansió és molt molt bonica i té tot luxe de detalls, però no val el que demana Corinna, tal com explica el portal anglès Tatler.

Mansió Corinna chycknell (1)
Mansió Corinna chycknell (1)

A la pròpia pàgina web de la casa podem veure que expliquen que "la residència (...) va ser construïda el 1814 i avui dia és un testimoni de la vida elegant", en el qual també, per cert, se celebren casaments i grans esdeveniments sovint. Corinna, a més, està acostumada a llogar la finca no només per a aquest tipus d'esdeveniments, sinó per a gaudi i goig de particulars, que ho passen d'allò més bé als seus 11 dormitoris, al seu ampli jardí, al seu estable, als seus parcs, al seu graner... i a les seves 80 hectàrees! És un enclavament idíl·lic per perdre't. És la casa de colònies dels teus somnis, sense cap mena dubte.

Mansió Corinna chycknell
Mansió Corinna chycknell

Com està el tema amb Joan Carles?

La que es diu que va ser examant del rei emèrit i Joan Carles estan en un embolic judicial des de fa temps. Denúncies de per mig i la fiscalia anglesa actuant. Tot indica que a finals de 2023 o a començaments de 2024 sabrem alguna cosa més sobre aquest cas, que de moment es manté en suspens. L'última notícia sobre aquest affair va tenir lloc en un tribunal britànic: els jutges li van reconèixer la immunitat al pare de Felip VI. Els magistrats van assenyalar que els actes previs a l'abdicació del rei emèrit no podien ser jutjats al Regne Unit. Una dura bufetada per a Larsen, la qual pretén revertir en el judici final, si és que aquest s'arriba a produir.

Juan Carlos i Corinna nadal BBC
Juan Carlos i Corinna nadal BBC
Mansió Corinna chycknell (2)
Mansió Corinna chycknell (2)

El fill de Corinna Larsen

Alexander zu Sayn-Wittgenstein és el fill menor de Corinna, fruit del seu segon matrimoni amb el príncep Casimir zu Sayn-Wittgenstein, amb el qual es va divorciar l'any 2005. Alexander té en l'actualitat 20 anys i era una persona encantadora per a JuanCar. Tal és així que el mateix Alex el solia anomenar "papá", tal com narra Pilar Eyre -la millor periodista dels affairs de la Casa Reial- en un dels seus llibres. En una intervenció d'un nòdul al pulmó que li van detectar a 'El Campechano', Alexander i Corinna el van acompanyar en tot moment a l'hospital. Ara, en canvi, no el volen veure ni en pintura. Ni en pintura rupestre.

El fill de Corinna Larsen Archivo
El fill de Corinna Larsen Arcxiu