'Eufòria' va ser tot un èxit en la passada edició. Tot i les acusacions de plagi de Josep Mª Mainat, el talent show seguirà endavant amb una segona temporada. Les inscripcions al càsting ja s'han obert i les cues són ben llargues, similars a les que s'organitzaven l'any passat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

Ha estat el programa 'Tot Es Mou' el que s'ha acostat fins a la cua del recinte gironí per a conèixer els primers possibles participants. Ara és època de càstings i els i les joves participants hauran de posar-se a prova davant dels membres del jurat i davant de Tono Hernández, el director del format. "Volem fer una temporada tant o més explosiva que la primera", explicava en Tono a la Georgina, la reportera de la Melero.

Tono Hernández   Tot Es Mou
Tono Hernández Tot Es Mou

Una Georgina, però, que com a bona periodista que és, volia saber-ne més encara. Anava fins a les afores del recinte i preguntava a uns quants membres de la cua. Quines sensacions tenien? Nervis, ganes, tensió, alegria, sarau... Un poti-poti, una mica de tot. La que més impactava, però, era l'ànima de la cua, l'Anna. Amb cara de no haver dormit i d'haver fet cua com es feia abans amb els concerts de Justin Bieber on les beliebers acudien dos dies abans a plantar la tenda de campanya per a guardar lloc, l'Anna sorprenia a tots els televidents amb el seu nou tema.

L'Anna de Besalú   TV3
L'Anna de Besalú TV3

"Veniu a Besalúuuuuu, trobareu formatges de bons. Proveu-loooooo", cantava amb una veu un pèl imposada la besaluenca. "Vaig cantant el que heu escoltat: si voleu formatge, veniu a Besalú", explicava, afegint que està "cagada", que no se sent les cames i que ha estat "malalta aquests dies". Un càsting, el de l'Anna de Besalú (o l'Anna dels formatges, com preferiu) i el de la resta de possibles concursants d'Eufòria, que ha distat, sembla, del de l'any passat. "Va ser duríssim quan l'any passat en el càsting vam haver de donar NO's durant una hora. Va fer molt mal ambient i va preocupar molt als aspirants que hi havia", diuen des de la direcció.

Una pre-estrena imminent

'Eufòria' comença a calentar motors per la seva tornada als platós de televisió. La data en la que Miki Núñez i Marta Torné tornaran a presentar un dels formats de més èxit de TV3 no la sabem encara, però sí que s'ha donat a conèixer que el proper 2 de desembre a les deu de la nit, TV3 emetrà un especial 'Eufòria Dance' on se seleccionaran els dotze ballarins que acompanyaran els pròxims concursants en totes les seves cançons. Tot seguit, TV3 emetrà 'Dirty Dancing', una pel·lícula que segur que agrada molt a en Joan Laporta.