Eufòria continua a velocitat de creuer el seu pas ferm les nits de divendres. El programa més celebrat de l'any a la televisió pública catalana és un èxit sense discussió, aconseguint, no només unes xifres d'audiència sensacionals, sinó també, aplegar junts davant del televisor tots els membres de la família: pares i mares, fills i filles i avis, tietes, gossos i gats, tots mirant com canten i ballen els aspirants a la millor veu de Catalunya. Els espectadors hem quedat enamorats de la Mariona, la Núria, el Triquell, l'Edu, la Clàudia, el Pedro, l'Scorpio i els anteriors companys que malauradament ja han dit adeu al concurs. Queden set aspirants per saber qui serà el guanyador, i aquesta nit, nova gala, la gala 10, on lamentablement haurem d'acomiadar un altre dels nois i noies que ens han robat el cor. Cada setmana, durant el programa, Marta Torné i Miki Núñez donen alguna notícia que els fans del programa celebren amb l'eufòria del títol del programa. Divendres passat, sense anar més lluny, van esvalotar el personal amb un important anunci: hi haurà un gran concert al Palau Sant Jordi el proper dissabte 16 de juliol. Els aspirants, els fans, el jurat i tothom, revolucionats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

Arriba la recta final de l’edició i cada gala va in cresendo. Cada cop coneixem més els concursants tant dins com fora de l’escenari i ara, hores abans de la gala 10, no volem passar per alt un vídeo sensacional que el mateix programa ha penjat a les xarxes i que no es va veure durant l'emissió de la novena gala. Abans, però, cal posar en context. Un dels favorits del públic, l'Edu, va tornar a regalar una actuació meravellosa i plena de força. Va interpretar el tema Bad habits de l'Ed Sheeran.

En el seu celebrat tema, el cantant anglès canta que "Els meus mals costums porten a matinades que acaben en solitud. Converses amb un estrany que amb prou feines conec. Jurant que aquesta vegada serà l'última, però probablement no ho sigui. No em queda res a perdre, de consumir, o fer. Els meus mals costums condueixen a ulls oberts de bat a bat mirant el buit. I sé que perdo el control de les coses que dic". Després de sentir-lo, al backstage amb el Miki Núñez, el presentador va emplaçar els espectadors a entrar a les xarxes del programa si volien saber quins mals costums, quins mals hàbits, tenen els nois i noies d'Eufòria. Un vídeo sincer on revelen què és allò del que no poden prescindir. Així, hem sabut que "el mal hàbit que he agafat ha estat beure molta beguda amb gas", confessava l'Scorpio. "Jo, moltes pastilles... però totes de dormir i per la veu, que consti", especifica la Clàudia. I la Núria?: "Jo encara sóc més addicta a la cafeïna i menjo molta xocolata, més del normal". I el Pedro?: "Jo, després de cada assaig que estem per aquí, a la nit, em fa pal cuinar i compro merdes d'aquestes que venen, fast foods". "Jo bec més infusions i menys d'una altra cosa... i medito més, també", reconeix el Triquell. El Joan"no us mentiré, sortir de festa, necessito una mica d'adrenalina i d'anar a una discoteca". Queda saber el mal hàbit de la Mariona"Jo menjo pitjor, però dormo més", i l'Edu, que, sorneguer, remet a un dels versos de Sheeran: "My bad habit lead to you" (els meus mals hàbits porten a tu):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @euforiatv3

Aquest vespre, tots els fans de tots ells ja ho sabeu: a satisfer un molt bon hàbit, mirar Eufòria cada divendres.