Clara Lago està d'actualitat perquè a banda de la seva feina d'actriu exerceix una altra influència poderosa en l'opinió pública: com donar suport a un exnòvio. Quan la majoria de parelles que trenquen no es parlen, aquesta madrilenya de 30 anys ha sabut estar al seu lloc amb el càncer que ja ha superat el seu ex Dani Rovira. Ha estat tant al seu costat que la premsa rosa donava per fet que tornaven a ser parella. Va ser la revista Hola qui va revelar la veritat: mai no han tornat a ser nòvios però ella ha volgut acompanyar-lo en el mal tràngol. Meravella. Un cop superat l'ensurt, nova etapa, nou look:

CLARA LAGO DE SEMPRE:

dani rovira clara lago gtres

clara lago GTRES

Dani Rovira i Clara Lago, GTRES

CLARA LAGO ARA DE ROSSA PLATÍ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by claralago1 (@claralago1)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by claralago1 (@claralago1)

Els susceptibles s'empassen la susceptibilitat. Una morena tenyida de ros platí sembla una nina Barbie i ho diu la mateixa Clara Lago a Instagram: "Barbi modo ON", Està fabulosa tant si és per un paper i exigències del guió com si és a la vida privada. Ella es limita a dir "En construcción" al perruquer. Per gust o per força. Totes les companyes actrius li diuen el mateix: fabulosa.

likes clara lago IG

Instagram

Leticia Dolera, Nathalie Poza, Cristina Plazas o Ana Fernández. Quatre actrius parlant de foc i fantasia. Clara més clara que mai. Que la Barbie trobi el Ken.