Shakira va trencar el seu silenci en les seves reeixides cançons. En totes elles atacada durament a Piqué. Els missatges són unes indirectes molt clares. Tanmateix, en la seva cançó amb Bizarrap es va atrevir fins i tot amb la Clara Chía en persona, la nova parella del pare dels seus fills. La jove s'ha vist saturada per la pressió mediàtica dels últims mesos, fins i tot va arribar a patir un atac d'ansietat. Tanmateix, cada vegada se li veu més còmoda.

Clara Chía no s'amaga i passeja de la mà de Piqué molt orgullosa. Somriu davant de les càmeres encara que no pronuncia ni una paraula. L'únic en parlar és l'empresari, encara que no fa referència en cap moment a les provocacions de la mare dels seus fills.

La colombiana va comunicar el cap de setmana passat a la seva família que marxarà a Miami per sempre el proper mes, en Setmana Santa. Aprofitarà els dies festius en l'escola de Milan i Sasha per fer el trasllat. Una decisió que ha agafat per sorpresa a Piqué, qui pensava que es quedarien fins i tot finals de juny quan els nens acabessin l'actual curs escolar. Shakira té molta pressa, i no només per allunyar-se del futbolista. William Mebarak, el pare de la cantant, ha de ser operat, però no vol que sigui a Barcelona. Sap que si això succeeix no podrà tornar en bastant temps. De fet, podria quedar-se un any més, i això no està en els seus plans.

Piqué i Shakira van firmar en l'acord de divorci que la cantant podria marxar-se amb els fills d'ambdós a Miami. El català viatjaria 10 dies al mes per gaudir de Milan i Sasha. Possiblement el de Barcelona llogui una casa o reservi una habitació d'hotel per a aquells dies. En aquelles setmanes, si no són vacances escolars, Gerard no podrà emportar-se'ls.

Clara Chía cotxe
Clara Chía cotxe

Shakira prohibeix a Piqué anar a Miami amb Clara Chía

Previsiblement, el català viatjarà a Miami amb els seus pares, Montserrat i Joan. Els avis dels nens els trobaran a faltar i tindran ganes d'estar amb ells. A això Shakira no ha posat cap impediment. Tanmateix, l'artista no vol a Clara Chía a prop dels seus fills.

Clara Chía xarxes
Clara Chía xarxes

Segons el que s'ha acordat en l'acord de divorci, una clàusula diu que Piqué ha d'anar a Miami només si vol veure els nens i passar temps amb ells. "La condició és que vegi els nens sense Clara Chía a Miami", revela Jordi Martín.

Durant aquests mesos a Barcelona, Piqué no podia passar el cap de setmana que li tocava amb els nens amb Clara Chía, ni tampoc anar-los a recollir l'escola amb ella. El fill menor de Shakira no estaria passant-ho bé amb la ruptura dels seus pares i la nova relació del seu pare amb una jove de tan sols 22 anys.