Clara Chía ha passat de ser una persona totalment anònima a una de les persones més conegudes a nivell mundial. Quan es van revelar les fotografies del seu rostre, la premsa la va perseguir les 24 hores del dia. La jove, que realitzava pràctiques en l'empresa Kosmos, va haver de deixar el seu treball presencial. A més, segons la premsa especialitzada va patir un atac d'ansietat. Tanmateix, quan les càmeres han interceptat a Piqué i Clara se'ls ha pogut veure molt somrients i feliços.

El cop més gran per a Clara Chía va arribar amb la tercera cançó de Shakira amb què la va atacar durament. La primera vegada que trencava el seu silenci en relació amb la nova parella del pare dels seus fills. Una cançó que ha sonat a tot el món i ha aconseguit convertir-se en número u a nivell mundial.

Clara Chía amb Piqué
Clara Chía amb Piqué

La catalana no podia imaginar-se que mantenir una relació amb el futbolista anava a ser tota una bomba de rellotgeria. Clara Chía va conèixer Piqué al local de copes on treballava per les nits. La hi va presentar Riqui Puig, xicot de la seva millor amiga. L'estudiant va començar a sortir amb el futbolista sabent que estava amb Shakira i tenia dos nens, Milan i Sasha.

Clara Chía va plorar per les fotografies del casament de l'amic de Piqué

Segons el periodista Jordi Martín, un dels enemics més importants de Piqué, Clara Chía ha patit molt aquest últim any. Va esclafir a plorar per les fotografies del casament de l'amic de l'empresari. "Aquest estiu, quan vaig fer aquestes fotos, que van ser en un casament, Clara Chía portava un vestit de ratlles i se li marcava una mica la panxa, tenia el cabell així una mica cresp i recordo que això va ser una pluja de crítiques a nivell mundial", va recordar en primera instància les fotos que es van fer virals després de la separació de Shakira.

"Un company de Kosmos, l'empresa de Piqué on treballa Clara, em va dir: Jordi, que fort, Clara Chía ha arribat morta, abatuda i plorant, dient que 'aquestes fotos li han arruïnat la vida', que el món sencer l'està criticant, que fan mofes rient-se d'ella'", va assegurar el periodista. Pitjor ha estat la cançó de Shakira que tots han utilitzat en contra seva.

Piqué i Clara Chía en un casament
Piqué i Clara Chía en un casament