El futur immediat de Gerard Piqué i Clara Chía té dues dates clau: l'1 d'abril, que és quan Shakira ha decidit posar punt final a la seva vida de 10 anys a Barcelona amb Piqué i endur-se els seus fills a Miami. Aquell dia Clara i Piqué començaran una nova vida sols, sense els nens, junts al dúplex de Muntaner sense clàusules que obliguen Clara a marxar quan Milan i Sasha entren per la porta. L'altra data clau és abans, el 26 de març, el dia gran de Piqué presidint la final de la King's League a la llotja del Camp Nou com a president d'aquesta competició inventada per ell. Serà un assaig general de quan Gerard Piqué sigui president del FC Barcelona, en un futur no gaire llunyà. Quan es presenti a unes eleccions i arrasi. El proper diumenge 26 de març qui s'asseurà al costat de Piqué, o ben a prop a la Llotja, serà la seva parella, Clara Chía. Cada dia estan més units i més mimetitzats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clara (@clarachia55)

La foto correspon a unes vacances a París de fa uns mesos quan la parella va llogar uns patins i corrien feliços per la capital francesa sense temor a ser reconeguts. A diferència del que els passa a Barcelona, on tothom els fa una foto a cada restaurant on van, a París van disfressar-se de joves. Piqué amb texans, ulleres fosques i un fulard al cap. Semblava Sasha Piqué i no Gerard Piqué. La prova que l'amor entre la parella té molt a veure amb l'admiració recíproca. Clara veu en Piqué l'home de negocis fet a ell mateix sense por de res, i Gerard veu en Clara l'adolescent que ell mai ha deixat de ser però que ara pot deixar anar sense tenir la sergent Shakira controlant cada detall. Piqué (més) alliberat, també en la indumentària. L'última foto de restaurant de la parella és molt significativa: Piqué ja vesteix exactament igual que Clara Chía, amb pantalons i jaqueta texans blaus. Idèntics:

Clara Piqué roba texana Twitter
Clara Piqué roba texana Twitter

Jeans and love diu el tuitaire que ha localitzat la parella a un bar barceloní quan Piqué té un gest emotiu i abraça una jove fan. El més brutal és que la parella, que ja viuen junts a Muntaner, van decidir al matí vestir-se igual. Cal estar molt enamorat per voler mostrar-se així, amb aquest grau de coincidència. Significatiu. I és evident que qui mana és Clara. El mateix Piqué es va definir com a "titella" a l'hora de comprar roba. La nòvia tria i ell s'ho emprova, paga i s'ho posa. La parella prepara el seu regnat a Barcelona. Amb Shakira a un altre continent, només hi ha lloc per una diva: Clara, la "presidenta" de la King's League, parella i futura dona de Piqué.

Finca Gerard Piqué Muntaner BarcelOna, Google MaPS
Finca Gerard Piqué Muntaner Barcelona, Google Maps

El pis on viuen ubicat al carrer Muntaner té pàrking amb sortida al carrer Santaló. És l'àtic de dues plantes. El dúplex suma 500 metres quadrats, té una tercera planta amb terrassa i va pagar-ne més de 4 milions d'euros. Ha fet reformes per convertir-lo en un tríplex de súper luxe. A l'entrada té menjador, saló i cuina, al pis de dalt les habitacions i lavabos i a la tercera planta la terrassa amb zona chill per les festes sense mirades indiscretes. I una petita piscina sota una claraboia per mirar el cel estrellat de nit. El va llogar a Cesc Fàbregas quan va jugar al Barça. La seva dona Daniella Seeman és especialment addicta al luxe. Piqué podia tornar-hi a dormir, o al que fos, des del carrer Tuset a peu de la mà de la cambrera més famosa de Sant Gervasi: Clara Chía.