Clara Chía comença a mostrar que no és la mosqueta morta, tímida i capcota, que alguns creien veure. En dos dies ha fet dues jugades mestres que han servit per destruir els dos grans enemics de la parella de Piqué. En 24 hores, Clara Chía es ventila el paparazzo Jordi Martín i l'autora del les cançons humiliants contra Clara: Shakira. Un jutge de Barcelona ha imposat al fotoperiodista que assetja Clara Chía una ordre d'allunyament de 400 metres. Una victòria moral, ja que podrà seguir fent-li fotos a aquesta distància amb un teleobjectiu, però molt simbòlica. Queda demostrat que les actituds invasives de Jordi Martin causen angoixa a Clara Chía. I cal limitar la llibertat de moviments del fotògraf. En poques hores s'ha publicat una segona victòria de Clara Chía: aconsegueix que es faci la foto que Shakira ha intentat per tots els mitjans que no es produís: Clara Chía al costat de Milan i Sasha., somrients tots tres, guapos i feliços. La venjança de Clara se serveix freda. "Tiene nombre de persona buena. Clara mente, no es como suena".

Shakira Milñan i Sasha GTREDS
Shakira, Milan i Sasha GTRES

Els fills de Shakira i Piqué tenen 8 i 10 anys i saben perfectament qui és Clara Chía. Ho sap tot el planeta. Des de l'entorn de Piqué s'intenta fer creure que els nens la consideren "una amiga" del seu pare. El cert és que no s'ha produït mai foto de Clara Chía abraçant els fills de Shakira i jugant alegres a la Cerdanya, Port Aventura o el carrer Muntaner. Es va arribar a especular que va ser Shakira la que va imposar aquesta altra "ordre d'allunyament" a Clara en l'acord de separació, que no podia acostar-se als seus fills. Els advocats ho neguen però cal recordar que l'acord és confidencial i no poden revelar-ne el contingut. Es fa estrany que Clara visqui amb Piqué al tríplex de luxe del carrer Muntaner i mai coincideixi amb els seus fillastres. Clara Chía és la madrastra d'aquests nens, sense casar-se amb Piqué però madrastra. I no els tracta. La foto que Shakira no volia es produirà aquest 23 de juny al casament del germà de Gerard, Marc Piqué.

Marc Piqué twitter
Marc Piqué twitter

Segons publica Laura Fa a El Periódico: " Será el 23 de junio, no el 24 como se ha publicado. Marc y su novia, Maria Valls, se darán el ‘sí, quiero’ en una ceremonia que se celebrará en la casa de los padres de ella. Tienen una masia en Llavaneras (Barcelona) con una amplia zona ajardinada donde se darán cita los amigos y familiares de la pareja. Será el primer acto familiar donde podrían coincidir Clara con Milan y Sasha. Los niños volverán el 19 de junio a Miami con su madre. ¿Habrá negociación especial para que los pequeños estén ese día con la familia paterna? Si finalmente acuden, podrán disfrutar de la fiesta y del menú que preparará el chef catalán Nando Jubany". Laura Fa vaticina una nova guerra Pique-Shakira ja que com a germà del nuvi, Gerard voldrà, lògicament, que els seus fills siguin a la boda al Maresme. Però Shakira farà mas i mànigues per dir que la revetlla de Sant Joan els nens li toquen a ella.

Clara, Gerard. Marc i Maria a Praga, Twitter
Clara i Gerard. Marc i Maria, junts a Praga, Twitter

Qui guanyarà la nova guerra? EN Blau sempre ho resol igual: que decideixin els nens. El seu interès és el principal que cal protegir. Ells són els que van ocultar al seu pare que estaven fent un videoclip amb Shakira, són prou grans per decidir si volen anar al casament del seu oncle Marc amb tota la família. Shakira no vol la foto de Clara Chía fent de mare i còmplice dels nens. Mare contra madrastra. I els nens sense cap culpa de res. El més normal és que puguin anar al casament però havent-hi pel mig Shakira, la que penja bruixes dels balcons, tot pot passar. Una boda a la revetlla de Sant Joan: cremarà tot.