La Comissió de Control de la CCMA al Parlament dona per molt. L'unionisme critica TV3 dia sí i dia també i si el PSC criticava Polònia per imitar Jaume Alonso-Cuevillas, Cs va fer ús de la seva habitual agressivitat per renyar Vicent Sanchis a propòsit de dues entrevistes fetes al Preguntes freqüents: a Arnaldo Otegui i a Josean Fernández, tots dos expresos d'ETA. L'encarregat de fer la pregunta va ser Fernando de Páramo: "El llibre d'estil de TV3 no permet entrevistar persones condemnades si pot trasbalsar les víctimes". Sanchis respon que els dos entrevistats ja havien complert la seva condemna i per tant no tenien comptes pendents amb la justícia. I remata el diputat de les polseres taronges: "Sempre vigilem que les víctimes no se sentin ofeses però vostès instrumentalitzen les víctimes".

paramo sanchis ACN

ACN

Quan Páramo recupera el torn de paraula es desencadena la tempesta a l'estil Cs i en castellà: "A mí me daría vergüenza ser el director de una TV3, que pagan todos los españoles, y que intente blanquear el terrorismo. Que se traiga a Otegui como un héroe del procés a reírse del partido que ha ganado las elecciones en Catalunya. Cs las ha ganado y ya sé que eso a usted no le gusta sr. Sanchis". I recorda un tuit desafortunat del FAQs. Qui va expressar-se  a la xarxa social del programa és un pèssim comunity manager. Pots dir que l'entrevista a Otegui ha estat interessant o didàctica però no tractar-la com si fos un capítol de Plats bruts:

tuit faqs

twitter

Que Cs aprofita tota la munició és sabut , com també que no mira massa TV3. "Ustedes hablan del conflicto vasco, compran el argumento de reescribir la historia de ETA. No ha habido conflicto sino asesinos y asesinados. No lo puede hacer porque TV3 es una televisión estatal y no puede ir en contra del Estado". Que el gran conflicte sigui terminològic significa que TV3 no està tan malament. Sanchis s'ho ventila ràpid amb una obvietat: argumentar que dir-ne conflicte basc és ser proetarra resulta excessiu fins i tot per Ciutadans.

CCMA parlament ACN

ACN

Brauli Duart exerceix el càrrec en funcions abans de marxar a la conselleria d'Interior i Vicent Sanchis no sap quina TV3 tindrà al setembre sense més diners. Qui pot respirar és Saül Gordillo al capdavant de Catalunya Ràdio. Páramo va seguir a la seva acusant TV3 de ser "el reality-show de Puigdemont". El reality show és aquesta comissió. TV3 l'hauria de retransmetre en directe.