El seu nom és sinònim de gresca. Diverses generacions el veneren. Fa temps que ha perdut la brillantor de les seves actuacions musicals, però es reinventa cada dia. I ho fa explotant una personalitat única, divertida i irrepetible. Parlem del discjòquei i cantant valencià Chimo Bayo, un home que anirà sempre lligat a dues onomatopeies: "Hu-ha!". Un dels grans gurús del techno (o la música màquina) dels 90, "la ruta del bacalao" i a la disbauxa total. Cançons com "Bombas bombas", "Así me gusta a mí" o "La Tía Enriqueta" són veritables himnes de la parranda. Doncs bé, en Chimo 'is back'. Torna als plats​. Però no als musicals, no. La nova vessant de Bayo és encara més sorprenent.

Chimo Bayo actuando @chimobayo

Chimo Bayo actuant / @chimobayo

Chimo Bayo pinchando @chimobayo

Chimo Bayo punxant / @chimobayo

Joaquín Isidoro Bayo no és dels que sàpiguen estar quiets i viure de records. Tot el contrari: a banda de ser el protagonista de les festes més esbojarrades i de composar temes plens de retranca, ha estat presentador de televisió, escriptor, locutor de ràdio i fins i tot té una marca pròpia de vins. Hiperactiu per naturalesa, ara també vol demostrar que té fusta de restaurador. I ho intentarà fer palès a la versió valenciana del 'Joc de Cartes', el 'Cartes en joc'. Ho ha anunciat amb una foto sorprenent i divertida, en la que costa de saber si va vestit de cuiner ​o aspira a bisbe de València. Afortunadament, ens ho explica ell mateix. Els seus seguidors frisen per veure'l cuinar, i ja fan bromes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chimo Bayo (@chimobayo)

  • @adri_adrenalina: De primero Lubina a lo Arsenal. De segundo, cuartito de Cordero. Con pan pan pan. Y vino HU HA. Y de postre, souffle de Tänhauser. Delicioso 
  • @jotstor: Comienza tu papado
  • @kikejaen: Pareces un obispo del Vaticano
  • @orlojk_gudsmundottir: Café, copa y puro

Chimo Bayo felicita el Nadal amb el seu vi / @chimobayo

Chimo Bayo concert @chimobayo

Chimo Bayo concert / @chimobayo

Veurem si Bayo ho peta fort entre fogons o si és més de menjar que de cuinar. En tot cas, segur que fa feliços els fans. I més d'un s'atiparà de nostàlgia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat