Chenoa és la triunfita més fulgurant de la primera edició. De tots els que van ser estrelles descomunals, des de Bustamante a Rosa, la que ha sabut reinventar-se millor, com a cantant i sobretot com a presentadora de TV, ha estat la mallorquina. Chenoa ja és gata vella, té 47 anys, i ha aconseguit desempallegar-se de l'etiqueta d'ex de David Bisbal. Casada amb un metge allunyat dels focus, venuda la boda en exclusiva a Hola, ara llueix preciosa de núvia. Penja a Instagram fotos d'aquell vestit d'Hannibal Laguna:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chenoa (@chenoa)

La cantant, jurat estel·lar de Tu cara me suena i col·laboradora de La hora D a TVE, és capaç de treballar a dues cadenes i no tenir incompatibilitats. Al concurs d'Antena 3, Gestmusic l'ha consolidat com la jurat fixa, al costat de Lolita. Després d'anys provant cares femenines com Carolina Cerezuela, Mónica Naranjo o Marta Sánchez, el jurat actual sembnla definitiu. Com si portessin junts tota la vida. Química amb Àngel Llàcer, professor seu a OT de la mateixa Gestmusic, i al costat del gran imitador Carlos Latre, també del Crónicas marcianas de l'època d'OT, de Gestmusic tot. D'aquella noia del jersei gris de xandall que admetia que Bisbal havia tallat amb ella a l'actual Chenoa, esvelta, guapa i impressionant, hi ha un món. Chenoa al gym:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chenoa (@chenoa)

Abans de fer el cafè matinal es fa foto d'esport al saló de casa i mostra com manté el ventre llis i marca la línia de praxítel·les als engonals. Està com una noia de 20 anys i va camí dels 50. Impactant. Escriu: "Café y al lío. Mandad ánimos que hoy no hay ganas..." No vol fer gym matinal però ves quin remei. Qui vol lluir ha de patir. Per encabir-se en aquells vestits cenyits de Tu cara me suena cal estar prima, molt prima. Chenoa ja no llueix xandall gris per fer esport.

Chenoa chándal gris GTRES
Chenoa xandall gris GTRES

Chenoa passa per tenir més caràcter que altres triunfitas. Aquest valor positiu en el seu cas és un hàndicap. Sembla que no està ben vist. Quan demana a una periodista que s'aparti a un metre per por de coronavirus s'interpreta com un gest d'esquerpa. Ara s'ha explicat a una entrevista al digital S Moda: "Le dije que se pusiera a un metro de mí, que es lo que dice Sanidad. Pero a mí no se me perdona nada, les encanta dejarme mal". 

chenoa4

Chenoa a l'AVE, Europa Press

Un exemple és la portada que la va fer plorar. Chenoa no diu quina revista va fer-li una portada feridora. Apareixia la cantant ensenyant el cul: "Un día leí un titular: La celulitis del desamor. Yo estaba mal por una ruptura y me habían sacado una foto cogiendo al perro en la que se me marcaba la celulitis. Eso estaba en la portada de la revista. Subí a casa llorando". Veure el teu cul imprès en portada a tots els quioscos d'Espanya i en lletres enormes LA CELULITIS DEL DESAMOR no és la millor manera de superar un desengany amorós. Les llàgrimes s'entenen.

chenoa platja GTRES

chenoa platja esquenes GTRES

Chenoa a la platja GTRES

La tirania de la imatge que imposa instagram fa que les persones amb cossos normals tinguin complex i s'hi ha de posar fi. Tots som Chenoa. Ara es venja d'aquella portada a Instagram. Espectacular. Abans i ara, sempre guapa.