Chenoa no deixa mai indiferent ningú, i tampoc no ho va fer aquest diumenge a Això no és un trio, una de les apostes de TV3 per aquest estiu.

Al programa que presenten Anna Boadas, Bibiana Ballbè i Àngels Molina, Chenoa es va sincerar més que mai sobre David Bisbal, mesos després de la trobada a OT1: El Reencuentro, que va omplir de nostàlgia -i falses esperances- molts fans de l’exparella.

Entre imatges de l’Escondidos que van interpretar tots dos al Palau Sant Jordi, Chenoa va afirmar ben clar que “ja no estic enamorada” -de Bisbal-, a més d’assegurar que “estic sola i estic molt bé”.

Això no treu que el capítol de la retrobada d’OT1 no fos fàcil, ja que Chenoa no volia “fer una farsa”. “Jo vaig fer aquesta catarsi de sentir afecte i amor per una persona que ja ho havia sentit. Sense vergonya, sense el què diran. Tan m’és que parlin. Jo sóc més afortunada d’haver estimat, molt més que qualsevol que pugui riure d’haver estat enamorat”, confessa.

Per als que malgrat tot, això, encara dubten, un últim missatge: "ja ho he superat i es nota que estic moblada mentalment i ja no estic enamorada, senyors".

Ser mare i deixar la professió

Al programa, Chenoa va posar sobre la taula que de vegades “he volgut deixar la meva professió”. “Tinc el desig d’anar al camp i veure vaques”, explica. Ara bé, ràpidament aquells pensaments es reverteixen. “No ho deixo perquè hi ha un vici. M’he casat amb la música i els meus fills són els meus discos”.

En aquest sentit, no contempla (encara) ser mare, ja que “jo he escollit una focalització absolut en la meva carrera”. “No ho he descartat, però si surt o no, estupendo. Jo no vull un trauma”, sentencia.

En una completa entrevista on Chenoa va arribar a les llàgrimes, també hi vam poder veure imatges de la cantant quan era petita i encara residia a Mar de Plata (Argentina), la seva localitat natal.