Quan l'unionisme es posa d'acord contra l'independentisme no hi ha ostatges: disparen a matar. Manuel Valls s'ha abraçat al socialisme i als comuns des de la llista de Ciutadans per evitar un Maragall alcalde. Valls votarà el tàndem Colau-Collboni per governar Barcelona amb tres vots: el seu, el d'una ex d'Unió i el d'un exministre de Zapatero: Celestino Corbacho. Un altre exministre de ZP ha publicat una insultant columna al diari El Mundo que Manuel Valls aplaudeix amb les orelles: Cesar Antonio Molina.

El qui va ser ministre de Cultura de ZP parla així de qui va ser consellera de Cultura de Torra:  "Xenófobos en Jaguar animando a los tractoristas a manifestarse -como esa tozuda e inculta Laura Borràs, oprobio para la universidad-, totalitarios, fanáticos, sectarios, mentirosos, cobardes". La resta de la columna és una secreció indigna de qui ha dirigit la Cultura a tot l'Estat. Insulta un per un tots els presos polítics: "Los fanáticos y sectarios, como los aquí juzgados, solo tienen sus certezas inventadas para engañarse de una existencia mediocre e indigna". El culte columnista escup tota mena d'adjectius cap a Junqueras i la resta: "despreciables, perjuros, teatreros, traidores, destructores, malévolos, violentos, mentirosos, liberticidas, asesinos..." i el que més li agrada dir al senyor Molina: "Culpables".

cesar antonio molina EP

EP

L'evacuació de Molina, que fa enyorar la desapareguda Carmen Alborch,  acaba amb un "Hablar con otros interlocutores. Los de ahora ya no sirven; han ido a parar al basurero de la historia". Molina es confon, a la brossa hi va la merda. Com la seva.