La voràgine de notícies arran del coronavirus se succeeixen a cada minut. Els informatius, evidentment, estan cobrint la notícia des de tots els àmbits. Els TN de TV3 estan fent una excel·lent feina. Telenotícies cobrint tots els punts de vista necessaris per fer arribar a la ciutadania tot allò que cal saber. I també, per fer avergonyir els que no tenen dos dits de front i tenen comportaments que no tenen res a veure amb les recomanacions que fan les autoritats.

bellver

TV3

Sembla que el missatge de quedar-se a casa no ha estat interpretat correctament per moltes persones. I mira que és senzill. I aquest divendres al vespre, al TN, van fer una peça excel·lent que hauria de fer caure la cara de vergonya a més d'un. Allau de persones, especialment de Barcelona, anant cap a la Cerdanya per passar allà el confinament. Gent amb segones residències que han trobat oportú anar cap amunt, així "sortim una miqueta de la ciutat, ens airegem una miqueta i així, aquí els nens puguin sortir al carrer, puguin córrer, hi ha més camp, menus gent", li diu una dona a la reportera. Per no parlar de la frase oportuna i lapidària d'un carnisser de Bellver davant les moltes persones que han anat a comprar que no són del poble: "Moltíssima gent de fora. Vull dir... no sé quina paraula no entenen de confinament":

La periodista Rosa Talamàs Tapiolas tanca el reportatge amb una frase magnífica: "N'hi ha, doncs, que encara no saben, que el perill no és contagiar-te, sinó ser tu qui contagies en zones on fins avui el virus no s'havia estès". Jair Domínguez s'ha fet ressò, a l'igual que moltes altres persones indignades:

No es pot resumir millor que com ho ha fet el carnisser de Bellver.