Els dijous de TV3 tenen una fixació amb l'humor. Amb l'estela de Polònia es manté el fallit canvi de dia de l'APM i s'ha estrenat fa unes setmanes un nou xou còmic anomenat Celebrem. Cau de la graella Al cotxe. La intenció és bona i l'empatx és molt. L'espectador arriba saturat a quarts d'una de la matinada i l'interès és decreixent: Polònia 18,4%, APM 12,9% i Celebrem 6,5%. El programa que presenta Guillem Albà des de Vilanova és un esforç per fer una cosa diferent però en temps de grans formats, cars i excessius, tipus Mask singer, la imitació es queda curta.

audiencia dijous tv3

celebrem tv3

Celebrem, els dijous a TV3

La convidada, Leticia Dolera, havia d'encertar qui s'amagava sota la màscara de policia panxut amb pollastre de goma. Res a veure amb el súper xou coreà d'Antena 3 amb famosos, màscares, convidats i cos de ball. La versió nostrada de Mask singer té, si més no, la gràcia d'intentar esbrinar des de casa quin famós català s'amaga rere la disfressa. I està ben trobat: era impossible endevinar-ho:

QUIN FAMÓS ÉS AQUEST:

tomas molina TV3 celebrem

Misteriós famós, TV3

LA SOLUCIÓ:

tomas molina TV3

Tomàs Molina, TV3

Tomàs Molina!. El meteoròleg del TN vespre s'apunta a totes. No li queda cap programa de TV3 per sortir. Sempre amable i disposat, és l'estrella de la cadena. Quedava ben amagat però es podia deduir que seria ell. Costa imaginar Ricard Ustrell en aquest paper. Van ser 10 minuts de joc que, dissortadament per TV3, no van atrapar del tot l'audiència. Cal més pressupost i no n'hi ha.

WhatsApp Image 2021 05 07 at 00.20.32

Tomàs Molina, Instagram

Molina ha penjat a Instagram "Who is that man". Sempre és ell. Celebrem que la cadena intenti nous formats, però els grans xous d'entreteniment van per una altra banda: Tu cara me suena, Got talent, OT... Tots són caríssims i boníssims tècnicament. Fa més audiència (i és més barat) Al cotxe, Eloi Vila i un VIP explicant intimitats.